Steve Vai maakt het Bospop programma compleet

24-03-2016 @ 12:39

Niemand minder dan gitaarvirtuoos Steve Vai staat zondag 10 juli op het podium van Bospop in Weert. Eerder werd al bekend gemaakt dat o.a. Santana, Seal, Kensington, Nena, Roxette, The Cranberries, Elvis Costello & the Imposters en Counting Crows op Bospop spelen. Bospop vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Steve Vai drukt sinds de jaren '80 op genadeloze wijze zijn stempel op het begrip gitaarvirtuositeit. Het is dan ook niet gek dat hij met de grootste namen uit de rockmuziek heeft samengewerkt. Zo deelde hij het podium met onder andere Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake en zijn oude gitaarleraar Joe Satriani. Steve Vai heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht en talloze prijzen ontvangen waaronder drie Grammy Awards. Een optreden van Vai kent geen grenzen. Live wringt Vai zijn gitaar uit tot aan de laatste noot.

Het volledige programma voor zaterdag 9 juli is: Seal, Nena, The Cranberries, Selah Sue, Kovacs, Walter Trout, DeWolff, Flogging Molly, The Waterboys, Maria Mena, Midas, Eisbrecher en Vido & St. Antonius.

Het volledige programma voor zondag 10 juli is: Santana, Kensington, Elvis Costello & the Imposters, C ounting Crows, Roxette, Steve Vai, K’s Choice, The Howlin’, Trixie Whitley, The BossHoss, CC Smugglers, SIMO en Def Americans.

Op Bospop treden 26 bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op vrijdagavond is er een avondvullend programma dat voor iedereen toegankelijk is, ook zonder Bospop ticket. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. Nieuw dit jaar is de jongerenkaart. Bezoekers jonger dan 16 jaar betalen € 40 voor een dagkaart en € 70 voor een weekendkaart. Ook is er dit jaar een speciale groepskorting: bij een bestelling van 10 kaarten ontvang je een 11e kaartje gratis.

BOSPOP 2016

Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016
Evenemententerrein A2 Weert Noord

Entree Dagkaart: € 65 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Weekendkaart: € 100 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerendagkaart: € 40 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerenweekendkaart: € 70 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Camping: € 15 (excl. € 2,50 servicekosten)
Camperticket: € 25 (excl. € 2,50 servicekosten)

De kaartverkoop is reeds begonnen via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.