Lost Frequencies kondigt nieuwe single en debuutalbum aan

01-05-2016 @ 19:49

Lost Frequencies heeft na het succes van wereldhits ‘Are You With Me’ en Reality’ wederom een grote stap in zijn carrière gezet. De jonge Belg heeft aangekondigd zijn debuutalbum uit te brengen bij Armada Music, waar ook ‘Are You With Me’ en Reality’ zijn uitgebracht.

Beautiful Life, de eerste single van Lost Frequencies’ aanstaande debuutalbum, wordt uitgebracht op 3 juni dit jaar en zal te horen zijn in de officiële aftermovie van Tomorrowland Brasil. Lost Frequencies draaide 21 april jl. nog op de mainstage van het wereldbekende festival, dat het Zuid-Amerikaanse land in zijn greep hield.

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, bracht nog geen twee jaar geleden debuutsingle ‘Are You With Me’ uit op The Bearded Man, een sublabel van Armada Music. De track groeide uit tot een wereldhit, behaalde goud, platina en zelfs meervoudig platina in meer dan twaalf landen en werd zelfs #1 in de UK Singles Charts. ‘Are You With Me’ verzamelde tot nu toe meer dan een half miljard streams.

Reality’, de tweede single werd gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Janieck Devy en deed qua succes niet onder voor ‘Are You With Me’. De single werd in 2015 eveneens uitgebracht op The Bearded Man, behaalde ook goud en platina in een groot aantal landen en werd tot op heden in totaal meer dan 300 miljoen keer gestreamed. Reality’ behaalde daarnaast ook de felbegeerde #1 positie in de European Airplay Chart in 2015.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “We zijn superblij met het voortzetten van de samenwerking met Felix (Lost Frequencies). Hij is niet alleen een getalenteerde producer en dj, maar ook een geweldig persoon. Hij is een ‘vriend van Armada’ en hij inspireert ons allemaal met zijn muziek en positiviteit. We kunnen niet wachten om de opvolger van ‘Are You With Me’ en Reality’ uit te brengen. ‘Beautiful Life’ is de perfecte single.”

Lost Frequencies: “Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien en horen waar ik sinds ‘Are You With Me’ en Reality’ aan gewerkt heb. Ik kan nog steeds niet helemaal bevatten hoe snel alles is gegaan, maar ik weet zeker dat de nieuwe samenwerking tussen Armada Music, mijn team en ikzelf tot heel veel te gekke dingen gaat leiden voor ‘Beautiful Life’ en mijn debuutalbum.

Nick Royaards, manager van Lost Frequencies: “Het is tot nu toe een geweldig avontuur geweest en we hopen dat de fans Lost Frequencies’ nieuwe muziek met open armen zullen ontvangen. We geloven in Armada Music en weten zeker dat Maykel Piron en zijn team het hoogst haalbare uit zowel de single als het nieuwe album weten te halen. De synergie tussen onze teams is iets speciaals en heeft tot nu toe geweldige resultaten opgeleverd. We kunnen niet wachten op wat komen gaat.”

https://www.facebook.com/LostFrequenciesMusic