Alex Vargas met clubshow naar Doornroosje, Oosterpoort en Paradiso

10-05-2016 @ 09:53

De talentvolle singer-songwriter Alex Vargas geeft in november drie shows in Nederland. Op 25 november staat hij in Doornroosje (Nijmegen), op 26 november in De Oosterpoort (Groningen) en op 27 november in Paradiso (Amsterdam). De van oorsprong Deense Vargas heeft een dijk van een stem en in combinatie met zijn exotische looks en prachtige liedjes heeft hij in korte tijd mening Nederlands hart gestolen. 

In december 2015 stond hij in een uitverkocht Ziggo Dome als voorprogramma van Dotan. In januari noemde 3voor12 zijn optreden tijdens Eurosonic Noorderslag "Loepzuiver, doorleefd en met de soul van een gevierde R&B-zanger. Dat de arrangementen dan ook nog eens knap in elkaar zitten met catchy melodieën is de spreekwoordelijke kers op een zeer. Mooie. Taart.". Op 20 maart stond hij voor de tweede keer met zijn eigen show in een uitverkocht Paradiso. Begin april werd zijn prachtige single ‘Shackled Up’ megahit op 3FM en werd zijn EP ‘Giving up the Ghost’ uitgebracht.

On stage speelt hij samen met zijn partner in crime Tommy Sheen (muzikale begeleiding) muziek die niet in een hokje te plaatsen valt. De enige omschrijving die in de buurt komt is van Alex zelf: "I think it's electronic music with a sort of live guitars and soulful melodies. It’s quite sort of beatsy, we mix our drums rather loud."

In de zomer staat Alex Vargas op diverse festivals in Nederland, o.a. op Naked Song (Eindhoven), Welcome to the Village (Leeuwarden), de Vierdaagsefeesten (Nijmegen - uitverkocht) en 7 Layers Festival (Paradiso - uitverkocht).

Alex Vargas

25.11.2016
Doornroosje, Nijmegen

26.11.2016
De Oosterpoort, Groningen

27.11.2016
Paradiso, Amsterdam

http://www.alexvargas.com/