The Road Home tekent bij Goomah Music

27-06-2016 @ 20:55

De Enschedese band The Road Home heeft een label- en boekingsdeal getekend bij Goomah Music. The Road Home timmert al een aantal jaar aan de weg, en werden al uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en tourden door Europa. Dit najaar wordt het debuutalbum van de band verwacht.

Als je kijkt naar de showlijst van de broeders Christoffel & co kijkt zie je wat The Road Home het liefst doet; spelen, spelen en nog meer spelen. Meer dan 200 optredens in binnen- en buitenland bracht de band uit Enschede de afgelopen vier jaar in kraakpanden, kroegen, zalen maar ook op festivals als Eurosonic / Noorderslag en Bevrijdingsfestival Overijssel. Daarnaast heeft The Road Home het podium mogen delen met o.a. Lit (USA), Toy Dolls (UK), De Staat (NL), Blackberry Smoke (USA), July Talk (CAN). Een travellin’ band. Kilometers, herinneringen en vrienden maken. Zielen winnen. Met catchy rock ’n roll songs, geschoeid op een punkrock leest als wapen.

Met de release van de eerste twee EP’s “Old Hearts” en “Too Cold” deed de band ook een volledige Nederlandse clubtour als support van Vandenberg’s Moonkings.

Eind 2015 dook de band de studio in met Guido Aalbers op de stoel van producer om daar de hand te leggen aan de opnames van het debuutalbum. Liedjes over leven in een band, verloren liefdes en late nachten. Mooie liedjes in een leren jas. Soms bitter, altijd hoopvol. De sound frisser, breder en grootser dan voorheen. Nog steeds beïnvloed door geladen melancholische rock & roll uit New Jersey, omarmd door zonnige west coast powerpop.

De release van het debuutalbum staat gepland in het najaar van 2016, de eerste single zal dan ook uitkomen. Daarna gaan de zonnebrillen weer op en is het weer spelen, spelen, spelen. The Road Home is op dreef en dat mag iedereen weten. Goomah Music zal ook de boekingen van de band gaan verzorgen.

www.theroadhome.nl