Jeroen de Bakker Brand & Online Directeur nieuw radio-bedrijf

03-11-2016 @ 11:36

Jeroen de Bakker (1968) is benoemd tot Brand & Online Directeur bij het nieuwe radio-bedrijf, waaronder de merken 538, Radio Veronica, Radio 10 en Sky Radio vallen. De Bakker heeft zijn sporen verdiend met ruim 20 jaar ondernemen en adviseren op het gebied van merkstrategie, media-innovatie, (online) marketing en technologie.

Jeroen de Bakker: “De nieuwe onderneming is een always on mediabedrijf waar creativiteit & content voorop staan en waar de uitdaging ligt om van sterke radiozenders medium-onafhankelijke muziek- en entertainment-merken te maken. Ik kijk er naar uit om met mijn ervaring en kennis van het transformeren van merken en organisaties een grote bijdrage te leveren aan het nieuwe radio-bedrijf. De organisatie beschikt over een groot content- en ontwikkelteam en er ligt een ambitieuze roadmap met innovaties. Ik kijk er enorm naar uit om dit allemaal in goede banen te leiden".

Na zijn opleiding startte Jeroen de Bakker in de reclame-industrie. In 1997 begon hij Qi, het meest succesvolle digitale merkenbureau in Nederland rond het millennium. Na 7 jaar is het bedrijf verkocht en werd De Bakker managing director en directeur strategie & innovatie bij TBWA. In 2010 was hij betrokken bij de oprichting van Lab1111. Een creatief bedrijf dat digitale communicatie- en mediaproducten ontwikkelt.