Dash Berlin en zangeres Do lanceren nieuwe versie van de internationale hitsingle 'Heaven'

11-11-2016 @ 15:32

DJ/producer Dash Berlin en zangeres Do hebben een nieuwe versie van de hitsingle ‘Heaven’ gelanceerd. De track is een rework van Bryan Adams’ single, die in 2001 ook al werd gecoverd door Do (in samenwerking met DJ Sammy en DJ Yanou). De single is uitgebracht door Armada Music. De Nederlandse DJ Dash Berlin, staat op #15 in de DJ MAG Top 100, en bracht ondanks de track 'Gold' uit met de Nederlandse zanger Jake Reese.

Heaven behaalde zijn eerst mijlpaal in 1985. De single, die werd opgenomen in 1983 en een jaar later verscheen op Bryan Adams’ album ‘Reckless’, bereikte dat jaar de hoogste plek in de US Billboard Top 100 en behaalde daarnaast goud in Canada. Zestien jaar later brachten DJ Sammy, DJ Yanou en Do een dance-versie uit van de song. Die uitvoering werd niet alleen #1 in de UK Singles Chart, maar behaalde ook nog eens platina in het Verenigd Koninkrijk en Australië en goud in de Verenigde Staten.

Dash Berlins versie van ‘Heaven’ ging al geruime tijd vóór release de wereld rond. De single was een groot succes op festivals als EDC (in Las Vegas en New York) en Ultra (in Miami, Europa en Japan) en zorgde ervoor dat veel fans uitkeken naar de release.

http://dashberlinworld.com/profile/DashBerlin

http://domusic.nl/