YouTube-sensatie Miranda Sings naar RAI Theater

03-03-2017 @ 09:19

De hilarische en geroemde Amerikaanse comédienne en YouTube-sensatie Miranda Sings is op 21 september 2017 met haar one woman show 'Miranda Sings…. You’re Welcome’ in Nederland te bewonderen. Na vele succesvolle stand-up shows in de Verenigde Staten en Europa, inclusief een volle Meervaart in juni 2015 (de show was binnen enkele minuten compleet uitverkocht) staat ze deze keer in RAI Theater Amsterdam.  

Het begon voor Colleen Ballinger (alias Miranda Sings) in 2009 als een inside joke met video’s op YouTube waarin karakter en buitenbeentje Miranda Sings de spot drijft met de volgens haar ongetalenteerde mensen die van niets een YouTube carrière proberen te maken.

Onverwacht gingen de video’s viral en acht jaar later heeft de comédienne groot internationaal succes. In haar populaire video’s maakt Miranda Sings met een overload aan sarcasme, rode lipstick en hyperactieve gezichtsuitdrukkingen, parodieën op popnummers. Ze laat op humoristische wijze haar zang en dans "skills” zien en geeft ze haar ongezouten mening over haar haters, actuele thema’s en evenementen, voorzien van typische quotes als "I’m not kidding!”.

Sings’ YouTube-kanaal heeft ruim 1,2 miljard views, 7,6 miljoen abonnees en ook op andere social media gaat ze als een speer. Zo kan ze op Instagram rekenen op ruim 6 miljoen volgers. De comédienne staat garant voor een hilarische avond vol met comedy, pophits, dramatische haatmails en nooit eerder vertoonde video’s, geserveerd met een heerlijk gevoel voor theater!

Miranda Sings
21.09.2017 RAI Theater, Amsterdam

Voor deze show zijn ook VIP-tickets verkrijgbaar. Een VIP-ticket is een ticket inclusief een Meet & Greet. Deze zijn vanaf 16:00 uur beschikbaar via: www.ticketmaster.nl.