Kovacs bevestigd als support act Robbie Williams

12-05-2017 @ 21:46

Kovacs is bevestigd als voorprogramma van het concert van Robbie Williams op dinsdag 4 juli in het Goffertpark in Nijmegen. Eerder werd al bekendgemaakt dat het Britse duo Erasure mee komt als special guest van de zanger. 

De Eindhovense zangeres Sharon Kovacs, ook wel bekend om haar rauwe en donker stemgeluid, wordt in 2014 bekend bij het grote publiek met de singels My Love en Diggin. Optredens door heel het land en op grote festivals als Lowlands en North Sea Jazz volgden daarna al snel. Een jaar later, in 2015, brengt ze haar debuutalbum Shades of Black uit en scoort hiermee de #1 positie in de Nederlandse album Top 100. Momenteel werkt de 27-jarige zangeres aan haar tweede album dat eind dit jaar zal verschijnen.

Robbie Williams is een van de meest succesvolle Britse zanger ooit. Met zijn laatste album The Heavy Entertainment Show scoorde hij zijn twaalfde #1 album in de UK. Hij is onlangs onderscheiden met het prestigieuze Brit Icon Award en heeft al vele records op zijn naam staan. Er staan maar liefst zes van zijn albums in de lijst van 100 best verkochte albums, hij is bekroond met 18 Brit Awards en haalde in 2005 het Guinness Book Of World Records met 1,6 miljoen verkochte tickets voor zijn Close Encounters Tour.
Op 2 juni is de aftrap van The Heavy Entertainment Show in het Etihad Stadium in Manchester waarmee hij vervolgens langs 18 verschillende landen reist. Op dinsdag 4 juli maakt deze geboren showman zijn opwachting in het Goffertpark in Nijmegen.

Robbie Williams - The Heavy Entertainment Show
+ special guest Erasure en support act Kovacs

Dinsdag 4 juli 2017 | Goffertpark, Nijmegen

Aanvang: 18.00 uur | Entree: € 69 (excl. servicekosten)