Jack White terug in Amsterdam op 2 juli in AFAS Live

19-01-2018 @ 15:38

Op maandag 2 juli geeft Jack White een concert in AFAS Live, Amsterdam. De aankondiging van zijn Noord Amerikaanse tournee, met enkele Europese stops in Londen, Parijs en Amsterdam, volgt kort na het bekendmaken van zijn derde soloalbum 'Boarding House Reach'. 

Jack White (1975) heeft een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd met het succesvolle The White Stripes, met monsterhit Seven Nation Army, een eigen muzieklabel Third Man Records, rockband The Raconteurs, met de hit Steady As She Goes en de alternatieve rock supergroep The Dead Weather. White wordt algemeen gezien als een van de belangrijkste artiesten in de garagerock-revival van de jaren 2000. In 2012 startte White zijn solo project met het album Blunderbuss die wereldwijd lovende recensies kreeg. Zijn tweede solo album Lazaretto kwam uit in de zomer van 2014 en in 2016 verscheen Jack White Acoustic Recordings 1998-2016 met 26 akoestische b-sides, remixes en alternatieve versies uit zijn brede muzikale loopbaan.

Jack White heeft nieuwe muziek aan de horizon. Op vrijdag 23 maart verschijnt zijn derde soloalbum Boarding House Reach met de singles Respect Commander en het recent verschenen Connected By Love. Het nieuwe album vol onvervalste rock, electro, hard funk, proto punk, hiphop, gospel blues en zelfs country is door White zelf geproduceerd. Afgelopen december werd er al wild gespeculeerd over het album na het verschijnen van de teaservideo Servings and Portions from my Boarding House Reach.

Voor meer informatie JackWhiteIII.com

JACK WHITE

Maandag 2 juli 2017 | AFAS Live - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: €45,- (excl. servicekosten)