Kevin Hart met zijn The Irresponsible Tour naar de Ziggo Dome

29-01-2018 @ 14:03

De Amerikaanse comedian en filmster Kevin Hart komt op vrijdag 24 augustus naar de Ziggo Dome voor een spetterende stand-up comedyshow. Deze show is onderdeel van The Irresponsible Worldtour.  

In een ver verleden was Kevin Hart schoenenverkoper van beroep. Dat veranderde toen hij een comedyclub in Philadelphia binnenstapte en een zinderend optreden gaf tijdens een amateuravond. Al snel schitterde hij op het prestigieuze Just For Laughs comedyfestival in Montreal, kon hij zijn baan opzeggen en klom via comedyclubs in het hele land op top te absolute top in de showbusiness.

Zijn vorige comedytour What Now? was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. De recette van de tour was meer dan 100 miljoen dollar, hij verkocht alleen in New York al meer dan 100.000 tickets. In Nederland stond Kevin Hart in 2016 twee keer in de Ziggo Dome, en uiteindelijk nam hij de show op voor meer dan 53.000 uitzinnige fans in een stadion in zijn thuisstad Philadelphia. De show werd uitgebracht als bioscoopfilm, haalde tientallen miljoenen binnen, en is nu te zien op Netflix. Eerdere shows van Kevin Hart als Seriously Funny, Laugh At My Pain en Let Me Explain braken ook verkooprecords aan aantallen tickets en bioscoopbezoeken.

In de filmwereld is hij één van de populairste acteurs wereldwijd. Hij speelt samen met Dwayne Johnson en Jack Black een hoofdrol in de film Jumanji: Welcome To The Jungle, die al snel de #1 positie in de filmcharts in de USA bezette. Ook speelde hij in de door Chris Rock geregisseerde film Top Five (met Jerry Seinfeld en Whoopi Goldberg), Ride Along 2 (met Ice Cube) en Get Hard (met Will Ferrell). De imposante lijst met films waarin Kevin Hart schitterde is bijna oneindig.

Daarnaast produceerde hij de sitcom Real Husbands of Hollywood, presenteerde hij de MTV Video Music Awards, stal hij de show als Roastmaster tijdens de Comedy Central Roast van van Justin Bieber en was host van meerdere afleveringen van Saturday Night Live. Ook lanceerde hij als zakenman het digitale platform LOL Network.

En nu komt Kevin Hart terug naar Nederland met zijn nieuwe The Irresponsible Worldtour. Hier zal hij met veel vaart eerlijke verhalen over zijn leven en familie afwisselen met hilarische anekdotes en geweldige grappen. Naast Amsterdam speelt Hart deze tour in de grootste steden over de hele wereld, van Baltimore tot Singapore en Reykjavik tot Melbourne; 100 nieuwe steden in totaal.

Kevin Hart – The Irresponsible Tour

24 augustus 2018 | Ziggo Dome - Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: v.a. €49 (excl. servicekosten)