Marc Adriani Radio Directeur bij Talpa Radio

09-04-2018 @ 18:53

De directie van Talpa Radio wordt vanaf 1 juli versterkt met Marc Adriani (45). Adriani maakt de overstap van BNNVARA en volgt Dave Minneboo op die eind vorig jaar bekendmaakte te vertrekken bij Talpa Radio. Binnen de directie van Talpa Radio zal Adriani als Radio Directeur eindverantwoordelijk zijn voor de programmering van Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Marc Adriani begon zijn carrière bij Veronica. Ook werkte hij als verslaggever voor de TROS en was hij presentator en programmaleider bij de regionale omroep RTV Utrecht. In 2001 ging hij aan de slag als programmaleider Radio bij BNN. In 2011 maakte hij een overstap naar EMI Nederland, om in 2012 als Algemeen Directeur terug te keren bij BNN om de fusie met de VARA te begeleiden. Op dit moment is Adriani Algemeen Directeur bij BNNVARA.

Per 1 juli zal de directie van Talpa Radio bestaan uit: Menno Koningsberger (Algemeen Directeur), Remko Blankestein (Operationeel & Financieel Directeur), Jeroen de Bakker (Brand & Online Directeur) en Marc Adriani (Radio Directeur).

www.talparadio.nl
www.talpanetwork.com

 

bron: o.a. marketingreport.nl, adformatie.nl