Editors voor twee intieme concerten naar Utrecht

28-08-2018 @ 20:57

Op 3 en 4 december komt de populaire Britse indierockband Editors voor twee exclusieve Nederlandse clubshows naar Utrecht. Eerder dit jaar stond de band rondom frontman Tom Smith nog in de Ziggo Dome, nu komen ze terug voor twee intieme shows in de Grote Zaal van TivoliVredenburg.

De band brak in 2005 door met het debuutalbum The Back Room, waarna er vele hits (Papillion, Smokers Outside The Hospital Doors, etc.) en succesvolle shows volgden. In maart van dit jaar bracht Editors alweer hun zesde album, genaamd Violence uit, met daarop o.a. de singles Magazine en Cold. Editors heeft ook een speciale band met Nederland, zo werden de recente optredens op Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret allemaal lovend ontvangen!

Voor deze concerten wordt een deel van de tickets fysiek verkocht. De online ticketverkoop voor beide concerten start op zaterdag 1 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Later die dag om 14:00 uur gaan de fysieke tickets in de verkoop via de kassa van TivoliVredenburg. Per persoon geldt er een maximum van 2 tickets.

EDITORS
3 en 4 december 2018 | Grote Zaal TivoliVredenburg, Utrecht

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €49,- (inclusief servicekosten)

De online kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via Ticketmaster.