Volledige line-up Muziekfeest van het jaar bekend

24-09-2018 @ 20:53

Het belooft weer één groot feest te worden tijdens het Muziekfeest van het Jaar op 7 december in de Ziggo Dome.

De volledige line-up voor dit tv-spektakel, te zien op 31 december op NPO 3, is bekend en wederom is de crème de la crème van het Hollandse lied van de partij. Zij brengen hun grootste hits ten gehore en staan garant voor verrassende samenwerkingen. Dit alles onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Gastheer van deze oud en nieuw pre-party is natuurlijk Mister Muziekfeest, Jan Smit.

André Hazes, Danny de Munk, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley, Frans Bauer, Frans Duijts, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Rob de Nijs, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Romy Monteiro, Jannes, Kenny B, Yves Berendse, De Alpenzusjes, Django Wagner, Gebroeders Ko, Henk Dissel, Het Feestteam, Snollebollekes en Stef Ekkel & René Karst. Allemaal staan zij op vrijdag 7 december op het podium van de Ziggo Dome om het Hollandse lied op grootse wijze te eren.

Het concert en de voorbereidingen hierop zijn vrijdag 7 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op maandag 31 december zendt AVROTROS het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond uit op NPO 3.