Nieuwe single van Susanna; levendige taferelen geïnspireerd op Jheronimus Bosch

15-02-2019 @ 21:43

Wilderness’ is de nieuwe single van Susanna. Bij het schrijven van de muziek vond de Noorse zangeres inspiratie in de opmerkelijke, surrealistische en prachtige schilderijen van Jheronimus Bosch. Op ‘Wilderness’ resulteert dit in bizarre, levendige taferelen die worden bezongen door Susanna en haar begeleidingsband The Brotherhood of Our Lady.

I come from sea
I come from wilderness
You have grown out of me
I am a tree

Wilderness’ is afkomstig van ‘Garden of Earthly Delights’, Susanna’s dertiende studioalbum dat vanaf 22 februari uit is. Het album is als een kleurrijke rozenkrans die wordt gevormd door liedjes, poëzie en verhalen.

Visionair, duister, spiritueel, licht en donder, goed en kwaad, hemel en hel en de dwaasheid van de mensheid. Net als de iconische schilderijen van Bosch, variëren de liedjes van Susanna van panoramisch tot intiem en geven zij gestalte aan gelukzaligheid, kwelling en de marteling van innerlijke conflicten.

Op ‘Garden of Earthly Delights’ wordt Susanna begeleid door The Brotherhood of Our Lady, genaamd naar het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap dat Bosch steunde. The Brotherhood of Our Lady bestaat uit een aantal getalenteerde, Noorse muzikanten; Stina Moltu (gitaar, zang), Ida Løvli Hidle (accordeon), Ina Sagstuen (zang, electronica, synthesizer) en Natali Abrahamsen Garner (zang en elecronica).

www.susannamagical.com


Beluister ‘Wilderness’ op Spotify: http://bit.ly/Susanna-Wilderness.