MOJO National Concert Week

24-04-2019 @ 19:35

Wereldwijd wordt in de eerste week van mei door Live Nation, de National Concert Week gevierd en MOJO (een Live Nation company) doet mee. Van woensdag 1 mei tot en met dinsdag 7 mei a.s. staat live muziek extra in de schijnwerpers.
Iedere dag tijdens National Concert Week worden er door MOJO diverse aanbiedingen gedaan. Zo kan je concertkaarten winnen voor uitverkochte concerten als Ariana Grande, staat er bijna elke dag een ander concert centraal waar tegen een speciale korting kaarten voor aangeboden worden en maak je kans op het winnen van felbegeerde festivaltickets. Daarnaast zijn er unieke prijzen te winnen zoals een gesigneerde gitaar van Tash Sultana of een skybox bij het concert voor Marco Borsato. Op mojo.nl/ncw staat een sneak preview van de aanbiedingen in Nederland. Per dag wordt dit nog aangevuld met de winacties.

Iedere dag is er een nieuw aanbod dus houd mojo.nl/ncw in de gaten of er iets voor je tussen zit. De National Concert Week trapt af met korting op kaarten voor het concert van Bon Jovi en een Meet & Greet met Davina Michelle tijdens haar Skyward tournee. Later in de week is er een actie rondom het Cher concert op 30 september in de Ziggo Dome. Op Bevrijdingsdag is het MOJO festivaldag met o.a. een winactie voor het North Sea Jazz festival of kaarten voor het uitverkochte Lowlands festival met een backstage tour.

Voor alle acties geldt op = op.