Comedian Jim Jefferies met 'The Night Talker Tour’ op 2 december 2019 in Ziggo Dome

03-06-2019 @ 09:59

De van oorsprong Australische comedian Jim Jefferies komt in het kader van zijn 'The Night Talker Tour’ op 2 december naar Ziggo Dome, Amsterdam. Jefferies staat bekend om zijn onbevreesde zwarte humor en het feit dat hij geen enkel controversieel onderwerp schuwt. Zijn wereldwijde doorbraak kwam met zijn geniale stuk over de Amerikaanse wapenwet uit zijn special 'Bare’ waarmee hij alleen al op YouTube meer dan 10 miljoen views kreeg. Na 'Bare' volgde zijn succesvolle special 'Freedumb’ en werd hij in 2017 presentator van de dagelijkse satire show 'The Jim Jefferies Show’ op Comedy Central. 

Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal. De rauwe Australiër schuwt de zware onderwerpen niet en krijgt daar alle lof voor in de media. In de woorden van de Britse krant The Telegraph: "Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.” Met zijn 'The Night Talker Tour’ tourde hij eerder al in o.a. Australië en werd deze show "zijn beste stand-up show in jaren” genoemd door Hunter & Bligh.

Hoewel Jefferies de meest uiteenlopende problemen al op het podium wist op te lossen heeft hij zijn 'ontmantelingen’ naar een hoger niveau gebracht met 'The Jim Jefferies Show', het Comedy Central-programma waarin hij wekelijks actuele gebeurtenissen en politiek aanpakt. Jefferies past zijn no-nonsense aanpak toe op een breed scala aan onderwerpen, waaronder zijn reis naar Jeruzalem om te praten met religieuze leiders (A Jew, A Christian, A Muslim and A Jim) en waarom de Heathrow Airport shuttle T5 de sleutel is tot het lot van de wereld. In september 2018 publiceerde hij een item waarin hij een dienst meedraaide met de Amsterdamse politie, het item is te bekijken op zijn YouTube-kanaal.

Jim Jefferies
02.12.2019 Ziggo Dome, Amsterdam
Verkoop vanaf 07.06.2019 om 10:00 uur via: www.ticketmaster.nl.

Deel dit artikel op: