Extra concert The Kik met orkest speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

20-06-2019 @ 10:08

Vanwege het grote succes geeft The Kik met orkest een extra concert van hun eerbetoon aan Boudewijn de Groot op vrijdag 22 november. Tijdens de concerten in Rotterdam Ahoy speelt de Rotterdamse bietband voor de laatste keer in Nederland ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot, van begin tot eind. Voor het concert van zaterdag 23 november zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

The Kik-zanger Dave von Raven: “Met groot orkest het materiaal van onze grote held Boudewijn de Groot spelen in Ahoy was al een grote droom die uitkomt. Dat we er nu zelfs twee keer mogen staan durfden we in onze stoutste dromen niet te dromen. Ongelooflijk! We hebben er zoveel zin en kunnen bijna niet wachten. Tot ziens in Ahoy!”

Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968. Boudewijn de Groot: “Twee albums live uitgevoerd in Ahoy: een zeer eervolle gebeurtenis. Met een orkest erachter en met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben.

Eind vorige maand verscheen de live-registratie van de succesvolle theatertournee ‘Boudewijn de Groot's Voor de Overlevenden & Picknick live’ die direct op nummer 1 binnenkwam in de Vinyl Top 33.

THE KIK MET ORKEST SPEELT BOUDEWIJN DE GROOT
Vrijdag 22 november 2019 EXTRA CONCERT
Zaterdag 23 november 2019

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 33,60 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop van het extra concert begint maandag 24 juni om 10.00 uur.