Down The Rabbit Hole: DTRH live te volgen via Studio Rabbit

20-06-2019 @ 10:19

De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Het festival is uitverkocht maar ook thuisblijvers kunnen meegenieten van alles wat op het terrein gebeurt: vanuit Studio Rabbit wordt een groot deel van het festival live uitgezonden via www.downtherabbithole.nl
Studio Rabbit is jouw levenslijn met het festivalterrein. Vanuit de oergezellige studio in The Barn op Hotot Hill worden shows vanaf Hotot en Teddy Widder plus bergen andere onmisbare highlights van Down The Rabbit Hole het hele weekend rechtstreeks doorgepompt naar downtherabbithole.nl.

Daarnaast streamt Studio Rabbit drie dagen lang live Rabbit-only studiosessies, podcasts, sfeerimpressies en originele items vanaf de veldjes. Loop gerust binnen: in de relaxte, vrij toegankelijke hang-out zit je namelijk op de eerste rij bij interviews met artiesten, livesessies én de nieuwe talkshow, waar elke dag een leger aan muzikanten en spraakmakende talkingheads aanschuift. Kun je gelijk zien hoe liveradio gemaakt wordt, want ook je favoriete dj’s van KINK doen vanuit Studio Rabbit dagelijks verslag van Down The Rabbit Hole.

Uitzending gehaald, maar show gemist? Geen paniek! Studio Rabbit gaat tot ver na het festival online door, onder meer met de dagverslagen van de hilarische avonturen van het Red Bull Adventure-team. Als kers op de worteltaart worden de mooiste highlights gebundeld in een all-new videomagazine dat na Down The Rabbit Hole op je digitale deurmat ploft. Stay tuned!

De livestream is tijdens Down The Rabbit Hole beschikbaar via www.downtherabbithole.nl.
Op deze site staat nu al een uitgebreide omschrijving van het volledig programma en alle aangekondigde acts zijn te beluisteren via de DTRH19 Spotify playlist.

DOWN THE RABBIT HOLE 2019
Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2019
De Groene Heuvels, Beuningen
www.downtherabbithole.nl

TICKETINFORMATIE
UITVERKOCHT
Regulier festivalticket: €164,- (excl. €10,- servicekosten)
Groepsticket: 10 festivaltickets voor €1.390,- (excl. 10x €10,- servicekosten): €20,- korting per ticket
Groepscampingplek: €489,- (excl. €10,- servicekosten). Een gereserveerde campingplek van 10x10m inclusief 12-persoons picknickbank + 5x3m partytent.

Kijk voor gedetailleerde informatie over de Camper Camping en de diverse mogelijkheden op www.downtherabbithole.nl

Parkeerticket: €15,99 (incl. servicekosten) in de vvk. Ter plekke: €25,-

Rabbit Resort: een overzicht van de aanvullende overnachtingsmogelijkheden: www.rabbitresort.nl 

Kijk voor gedetailleerde ticketinformatie op www.downtherabbithole.nl