Harry Styles Love On Tour wereldtournee

15-11-2019 @ 18:00

Harry Styles heeft zijn wereldtournee Love On Tour aangekondigd. De tour staat in het teken van het nieuwe album Fine Line. Op woensdag 6 mei geeft de zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Harry Styles Love On Tour gaat in april van start in het Verenigd Koninkrijk en reist langs verschillende steden in Europa, de Verenigde Staten en eindigt in oktober in Mexico. Er worden later nog concerten toegevoegd in Zuid Amerika, Azië en Australië. Bekijk hier de officiële tour trailer van de Love On Tour wereldtournee.

In Europa wordt het voorprogramma verzorgd door opkomende popster King Princess. Singer/songwriter Jenny Lewis verzorgt het voorprogramma in de Verenigde Staten en Canada en reggae zanger Koffee is de support act voor de shows in Mexico.

American Express® kaarthouders kunnen voor de start van de reguliere kaartverkoop al kaarten kopen in de American Express pre-sale vanaf maandag 18 november 10:00 uur tot donderdag 21 november 22:00 uur. Brandy Sanders, Vice President, Global Entertainment Partnerships & Experiences, American Express, zegt over deze samenwerking: “We are thrilled to partner with Harry to bring a new American Express Experience to our Card Members, including first access to his global tour and an unrepeatable night at his one-night-only show at the Forum,” “We know how passionate our Card Members are about music, so it’s exciting to continue to give them unparalleled access to the artists they know and love.”

Het langverwachte nieuwe album Fine Line komt 13 december uit. Fine Line is nu al beschikbaar voor pre-order op CD, vinyl en in een speciale editie met een boekje van 32 pagina's met daarin exclusieve foto's achter de schermen. Het album bevat 12 nummers inclusief de nieuwe single "Lights Up", die tot nu toe meer dan 100 miljoen videoweergaven en streams verzameld heeft.

16 November maakt Harry Styles zijn debuut als gastheer van NBC’s Saturday Night Live, waar hij voor het eerst muziek van zijn nieuwe album Fine Line gaat spelen inclusief zijn nieuwe single "Lights Up". Een week later maakt hij zijn debuut in het televisieprogramma van Jools Holland.

Met het debuutalbum Harry Styles scoorde hij wereldwijd de toppositie in de albumlijsten. In Amerika komt het album op #1 binnen in de Billboard Album Top 200 met meer dan 230.000 verkochte albums. Hiermee breekt hij het record van de meest verkochte albums door een Britse zanger in de week van de albumrelease. Het debuutalbum is wereldwijd een succes en behaalt de #1 positie in 55 landen waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nederland, België, Polen en in verschillende landen in Zuid-Amerika Zuidoost-Azië en het Midden Oosten.

HARRY STYLES - Love On Tour
Woensdag 6 mei 2020 | Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 45,92 (incl. servicekosten)
De reguliere kaartverkoop hiervoor start vrijdag 22 november om 10 uur via Ticketmaster.