MOJO, TSC Crowd Management en partners lanceren festivalbanen.nl

14-02-2022 @ 15:57

De voorbereidingen voor het festival- en evenementenseizoen 2022 zijn in volle gang. Naast het boeken van artiesten en inrichten van de festivalterreinen, is het werven van voldoende en kundig personeel een belangrijk aandachtspunt. MOJO, TSC Crowd Management en hun partners lanceren vandaag festivalbanen.nl: een website waarop alle vacatures van betrokken partijen direct zichtbaar zijn. Het gaat hierbij om tijdelijke of vaste dienstverbanden, ZZP-ers en bijbanen in diverse vakgebieden.
Doordat er vanwege corona afgelopen twee jaar geen festivals en andere evenementen hebben plaatsgevonden, is er een aanzienlijk personeelsverloop binnen de evenementenbranche geweest. Veel mensen die in de evenementenbranche werkzaam waren, hebben de afgelopen jaren noodgedwongen in andere branches werk gevonden en zijn daardoor komend festivalseizoen niet meer beschikbaar.

Daardoor is een grote en brede vraag ontstaan naar mensen op festivals als Lowlands, Pinkpop, NN North Sea Jazz, Down The Rabbit Hole en WOO HAH! x Rolling Loud, maar ook voor vele andere evenementen en concerten. Het gaat hierbij zowel om mensen die bij de voorbereidingen zijn betrokken, zoals technisch tekenaars, producenten, (technische) crew, geluid-, licht-, video- en riggingspecialisten, maar ook om mensen die alleen rondom de festivaldagen zelf werkzaam zijn, zoals beveiligers, servicemedewerkers, brandwachten, parkeerbegeleiders en medisch personeel.

Op initiatief van TSC Crowd Management, MOJO en partners wordt vandaag festivalbanen.nl gelanceerd. Op deze site zijn alle beschikbare vacatures zichtbaar en geïnteresseerden kunnen vervolgens direct bij het betreffende bedrijf solliciteren of hun interesse kenbaar maken. De deelnemende partners zijn:
MOJO:
Zeg je entertainment, dan zeg je MOJO. Al meer dan 50 jaar organiseert MOJO concerten van o.a. Adele, Khalid, De Staat en S10 of BTS, festivals zoals Lowlands, Down The Rabbit Hole, NN North Sea Jazz en WOO HAH! x Rolling Loud en evenementen als Cirque du Soleil.

TSC Crowd Management:
We Love Crowds! TSC is het grootste en leukste bedrijf in Europa op het gebied van veiligheid en hospitality.

MOJO Crew Department:
Het uitzendbureau voor (tijdelijk) werk bij concerten en festivals zoals Lowlands, Pinkpop, Down The Rabbit Hole en WOO HAH! x Rolling Loud. Ook voor ZZP’ers.

Ampco Flashlight:
Ampco Flashlight is toonaangevend in verhuur en installatie van professioneel licht en geluid.

Gigtech:
GIGTECH is een IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van tijdelijke internet voorzieningen aan de evenementenbranche. Ze leveren vaste en draadloze netwerken, camerabeveiliging, meldkamerinrichtingen en slimme sensoren om o.a. de luchtkwaliteit te meten.

Faber Audiovisuals:
Faber Audiovisuals is een wereldspeler in de audiovisuele markt en levert diensten, mensen, apparatuur en oplossingen voor broadcast, corporate, live en online events, media en meer.

Frontline Rigging:
Als service dienstverlener voor rigging, automation en bijkomende technische uitdagingen levert Frontline Rigging "full range" services inclusief ontwerp, engineering en fabricage. Frontline Rigging is dé huisrigging dienstverlener voor alle premium evenementen locaties in Nederland.

Hartman:
Hartman Local Crew is een allround eventsupportorganisatie en gespecialiseerd in de concert- en festivalbranche. Hartman levert  crew voor de op- en afbouw van vrijwel alle internationale acts op de grote podia in Nederland. Bij alle toonaangevende acts verzorgen zij allerhande backstage activiteiten.

MAI Medische Diensten:
Voor de divisie Evenementenzorg verzorgt MAI een totaalpakket van eerstehulpverleners tot specialistische spoedzorg. Ze zijn betrokken vanaf de voorbereidingen tot de uitvoer van het evenement en werken volgens de Veldnorm Evenementenzorg en alle overige richtlijnen op het gebied van medische zorg.

MTD Pure Water:
Al meer dan 30 jaar biedt MTD ervaren en gepassioneerde medewerkers, hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie voor een optimale watervoorziening en -behandeling. Wij verzorgen tijdelijke waterinfrastructuren, voor zowel drinkwater als afvalwater.

Pay Systems:
Pay Systems werkt voortdurend aan innovatieve betaaloplossingen en technische ontwikkelingen van betaalapparatuur voor in- en outdoor evenementen in Europa.

Stageco:
Stageco staat bekend om hun indrukwekkende podia die zij voor internationale artiesten en toonaangevende festivals bouwen.

The Powershop:
The Powershop is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke stroomvoorzieningen voor ongeveer 2500 events (groot en klein) per jaar. Transport, onderhoud, design en/of constructie van apparatuur gebeurt door The Powershop zelf en er zijn locaties in Nederland, België en Frankrijk.

Van Overbeek:
Van Overbeek Sanitair verhuurt en verzorgt tijdelijk, mobiel, water gespoeld sanitair voor (grote) festivals en evenementen.


www.festivalbanen.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: