Bob Dylan voor concerten naar Nederland op 16 en 17 oktober 2022 - telefoonvrije shows

11-07-2022 @ 11:06

“The Rough and Rowdy Ways World Tour” komt dit najaar naar Europa met shows in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Na 74 optredens in de Verenigde Staten komt Bob Dylan naar Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Zondag 16 oktober 2022 – AFAS Live, Amsterdam
Maandag 17 oktober 2022 – AFAS Live, Amsterdam
Dit zijn telefoonvrije shows, wat inhoudt dat telefoons niet gebruikt mogen worden in de zaal.

Het werkt als volgt: Bij aankomst bij de zaal zal het personeel van Yondr (het telefoonzakjesbedrijf dat Mojo heeft ingehuurd om dit te doen) je helpen je telefoon in een afsluitbaar zakje te doen dat je het hele concert kan bewaren. Indien mogelijk raden we je aan om je tickets thuis uit te printen of een fysiek ticket mee te nemen.

Wat als ik een noodgeval heb en mijn telefoon nodig heb? Je kan je telefoon op elk moment uit het zakje ontgrendelen bij een van de duidelijk aangegeven telefoongebruiksgebieden in de lobby of in de hal. Raadpleeg een medewerker als je de gebieden niet kan vinden.

Waarom doen jullie dit en is het verplicht?
Telefoonvrije shows zijn ingezet tijdens de laatste paar tours en dit zorgt voor een betere showbelevenis voor alle betrokken partijen. 

Hoe zit het met cashless aankopen aan de bar of merchtafel?
We raden je ten zeerste aan om een fysieke betaalkaart mee te nemen voor het geval je geen toegang hebt tot je telefoon bij de bar of de merchtafel.

BOB DYLAN – THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR
Zondag 16 + maandag 17 oktober 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 106,40 (incl. servicekosten)