Floor Jansen naar AFAS Live op 8 december 2023

14-12-2022 @ 11:24

De Nederlandse zangeres Floor Jansen geeft op vrijdag 8 december 2023 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Na meerdere uitverkochte clubshows in het voorjaar, sluit ze het jaar af tijdens haar grootste soloconcert.
De metalfans wisten het al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen. Sinds haar verschijning bij De Beste Zangers kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

Het was even schrikken voor de conservatieve metalfan toen Floor aankondigde mee te doen aan De Beste Zangers. Maar ze liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. Van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. En eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient.

28 en 28 novemeber 2022 stond ze samen met Nightwish in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2023 staan er meerdere vroegtijdig uitverkochte soloconcerten op de planning. In 2021 stond de zangeres drie dagen achter elkaar in AFAS Live.

FLOOR JANSEN
Vrijdag 8 december 2023 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €42,- (incl. servicekosten)

De verkoop van dit concert start op donderdag 15 december om 10:00 uur via Ticketmaster.