Guns N' Roses naar Megaland, Landgraaf op 11 juli 2023

21-02-2023 @ 15:14

De legendarische hardrockband Guns N’ Roses komt op dinsdag 11 juli 2023 naar Megaland in het Limburgse Landgraaf.
Na hun bezoek aan Groningen in 2022, komt de Amerikaanse band Guns N' Roses dit jaar naar het zuidelijk gelegen Megaland in Landgraaf. De show in Landgraaf maakt deel uit van de 2023 World Tour, deze tour wordt door de iconische band afgetrapt in Tel Aviv en doet als twaalfde locatie Landgraaf aan. 

Een nieuwe mijlpaal voor de band dit jaar is het feit dat de videoclip van het nummer November Rain sinds dit jaar meer dan 2 miljard keer is bekeken. Met deze prestatie behoort deze video tot één van de meest bekeken rockvideo's ooit.

Over Guns N' Roses
Sinds het ontstaan van de Amerikaanse band in 1985 heeft Guns N’ Roses een belangrijke en bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200. In navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008, heeft Guns N’ Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld.
Met zes studioalbums op zak, is Guns N’ Roses één van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N’ Roses bestaat uit Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (basgitaar), Slash (gitaar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard). 

GUNS N' ROSES 2023 WORLD TOUR
Dinsdag 11 juli 2023 | Megaland, Landgraaf
Aanvang: 17:30 uur | Entree: Vanaf €100,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van hun 2023 World Tour, start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.