Paramount brengt DVD-collectie van The Oprah Winfrey Show

13-01-2006 @ 12:42

DVDcollectie ter viering van de 20e verjaardag van The Oprah Winfrey Show
Paramount Home Entertainment Benelux brengt de DVD-collectie van The Oprah Winfrey Show 23 maart 2006 uit. Deze DVD-collectie wordt ter viering van de 20e verjaardag van The Oprah Winfrey Show uitgebracht.
De DVD-collectie bevat maar liefst 6 DVDs met ruim 17 uur aan afleveringen van al haar hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar! Inclusief interviews met beroemdheden zoals Nelson Mandela, Brad Pitt, Diana Ross, Madonna, Celine Dion en Tom Cruise.
In de week van 23 maart zal er een special 20th Anniversary aflevering worden uitgezonden op RTL 4 die geheel in het teken staat van haar DVD box. Jennifer Aniston reikt in deze aflevering de DVD-collectie persoonlijk aan Oprah uit. Er zijn reeds veel lovende recensies rondom de DVD-collectie. Zo werd er onlangs in de uitzendingen van RTL boulevard en SBS Shownieuws vol lof over deze DVD-collectie gesproken.
Kijk naar nooit eerder vertoonde beelden, nooit eerder gehoorde gedachten en persoonlijke onthullingen. Oprah is eerlijk, open en biedt een intieme terugblik op alle onvergetelijke momenten van 20 jaar televisie die geschiedenis hebben geschreven. Bekijk het achtergrondverhaal achter alle favoriete gasten, de verrassingen, beroemdheden en de mensen die Oprah voor altijd in haar hart heeft gesloten. U wordt deelgenoot van Oprahs persoonlijke mening over de verhalen die volop in het nieuws kwamen, de interviews die ze nooit meer zal vergeten... en nog veel meer! Geniet bovendien van een persoonlijke rondleiding door Oprahs huis, kijk naar nog nooit vertoonde beelden uit de beginjaren van The Oprah Winfrey Show, en neem een exclusief kijkje achter de schermen bij A DAY IN THE LIFE OF THE OPRAH WINFREY SHOW! Twintig bijzondere jaren... van Oprah, voor u. Oprah Winfrey doneert 100% van de Harpo-opbrengst uit de verkoop van deze dvd-collectie aan het Angel Network van Oprah. Deze liefdadigheidsinstelling stelt zich tot doel om vrouwen en kinderen over de hele wereld te onderwijzen en voort te helpen.

ALGEMENE INFORMATIE:
* Acteurs: Oprah Winfrey
* Regie: Joseph C. Terry
* Genre: Talkshow
* Speelduur: 1028 minuten
* Leeftijd: AL
* Extras: o.a. Oprahs 50e verjaardagsfeest, Kerstgedachte, Achter de schermen: Een dag in het leven van de Oprah Winfrey Show, Lachen!, Een priv rondleiding door Oprahs huis
* Geluid: stereo
* Discs: 6
* Adviesprijs DVD: 34.99
(paramount home entertainment)