Party Party met Wickit

30-01-2006 @ 16:09

Het feest kan beginnen: Wickit presenteert haar nieuwe hitsingle "Party Party" met bijbehorende spectaculaire videoclip! "Party Party" is een vrolijke dance/popsong waarbij je wel mee mot feesten en swingen. Dat is ook te zien in de videoclip, die een vette kijk biedt voor-en achter de Wickit-schermen bij een optreden voor een uitzinnig publiek.
Afgelopen zomer scoorde Wickit een hit met het aanstekelijke "Mister DJ", dat inmiddels haar weg naar het buitenland al heeft gevonden, want ook over de grens gaat het goed met dit sympathieke drietal. Zo zijn er al successen te melden uit landen als Bulgarije, Oekrane, Rusland en Argentini, maar ook Azi laat zich inmiddels niet meer onberoerd.

Wickit zag het levenslicht in 2003 en meteen werd de groep op de televisie aangekondigd als 'd nieuwe Nederlandse popsensatie. Met hun debuutsingle "Fun" en opvolger "Eso Eso" was Wickit volop te bewonderen op de Nederlandse televisie. In programma's als Staatsloterij Muziekland, Life & Cooking, Kids Top 20, RTL Boulevard, SBS-Shownieuws en De Wereld Van K3 lieten zij zien wat ze in huis hebben.
Wickit "Party Party"
CDS bestelnr.: WV 0526
Release: 7 februari 2006 (pinkrec)
website: www.wickit.nu / bookings: www.wimrijken.nl