JEROEN CLAASE NOG STEEDS OP ZOEK.....

12-02-2006 @ 15:47

NAAR GELUK
Zijn eerste schreden in de showbizz heeft hij reeds gezet. En dat de weg naar de top nog lang is, weet hij inmiddels ook. Maar laat Jeroen Claase zijn eigen weg maar bewandelen, vroeg of laat zal hij zijn uiteindelijke doel weten te bereiken.
Docusoap
Vorig jaar baarde hij opzien door in eigen beheer de docusoap Op zoek naar geluk op te nemen over de valkuilen waarmee een artiest die aan het begin van zijn carrire staat te maken krijgt. Hij huurde een filmploeg in die hem begeleidde tijdens zijn speurtocht langs sponsors en een boekingskantoor. Ook zagen we hem optreden in feesttenten, op de Pasar Malam en bij Bolle Jan. Deze documentaire in 4 afleveringen is niet onopgemerkt voorbij gegaan aan RTV10, die de serie inmiddels heeft uitgezonden en TV Oranje die de docusoap in december jl. uitzond.
Duet met Petra Schreurs
Afkomstig van zijn album Op zoek naar geluk dat onlangs werd uitgebracht, verschijnt op Valentijnsdag, de cd-single Heb jij dat ook, een duet dat Jeroen Claase samen met Petra Schreurs heeft opgenomen. Jeroen leerde Petra kennen tijdens een optreden in Venray. Als achtergrondzangeres van Andr Hazes en afgestudeerd docerend musicus heeft ze Jeroen inmiddels een aantal zanglessen gegeven. Heb jij dat ook werd geschreven door Kees Bouwman, in zijn dagelijks leven financieel directeur van een grote incasso-organisatie. Het tweede nummer op de single, Kom naar huis toe mama van Andr Hazes, zingt Jeroen samen met zijn 8-jarige zoon Brandon. Naast deze nummers staan er nog 10 andere stukken op het album, die voor het grootste deel door Jeroen zelf werden geschreven, al dan niet in samenwerking met producer Edwin van Hoevelaak.

Ook deze keer heeft Jeroen Claase het groots aangepakt en meteen maar een DVD met videoclips van alle nummers van dit nieuwe album gemaakt. De opnamen voor deze DVD vonden plaats in onder meer Giethoorn, op de boulevard van Scheveningen en voor het Vredespaleis in Den Haag. Fraai verpakt in een digipack en Dolby surround gemixt is deze dvd, samen met de docusoap Op zoek naar geluk, eind vorig jaar op de markt gebracht.

Jeroen Claase is geboren in Winterswijk, groeide op in Twentestad en was al vroeg genteresseerd in muziek. Op 9-jarige leeftijd begon hij al met zingen. Samen met zijn vrouw Brigitte, twee kinderen en huisdieren woont hij in Nieuwegein.
Twee jaar geleden reisde Jeroen af naar Indonesi om daar voor zijn CD Mari Berdansa dertien videoclips voor de bijbehorende dvd op te nemen met nummers uit de gordel van Smaragd, geschreven door onder meer Dries Holten en zijn vader Willy Claase. Vorig jaar richtte Jeroen de JC Foundation op met als doel een weeshuis op de berg Gunung Salah, waar hij een videoclip opnam, financieel te ondersteunen. Een deel van de opbrengst van zijn CD en DVD Mari Berdansa gaat naar dit weeshuis.
Familyman Jeroen Claase nam begin vorig jaar het nummer Sha La La op, dat al 8 jaar geleden werd geschreven door zijn broer Vincent, die ook de productie voor de single deed.
Jeroen Claase is nog steeds op zoek naar geluk, deze keer samen met Petra Schreurs en de duetsingle Heb jij dat ook en als we de voortekenen mogen geloven, zal het hem lukken ook
Releasedatum: 14 februari 2006
Bestelnr. CDS: JCP0106
Label: JC Productions (eigen label)

Distributie: hjdm

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: