Nederlandstalige releases

28-02-2006 @ 23:31

Bolletjes Blues "Welkom In Ons Leven"
De rappers Negativ, Raymzter, Mr. Probz, Kimo en Derenzo hebben de titelsong "Welkom in ons leven" opgenomen voor de film Bolletjes Blues. Zij spelen een hoofdrol in deze unieke film. De track is geproduceerd door Giorgio Tuinfort die ook verantwoordelijk was voor de #1 hit van Lange Frans & Baas B "Het land van" evenals de laatste singles van Brace, Negativ, Raymzter en Mark Dakriet.
Bolletjes Blues is de allereerste Nederlandse urban muziekfilm en gaat 23 maart 2006 in premire in de bioscoop via Buena Vista. De hoofd- en bijrollen worden vrijwel geheel vertolkt door bekende Nederlandse rappers als Negativ, Raymzter, SugaCane, Kimo, Derenzo, Mr Probz en Goldy.
Bestelnummer CDS: 2005467
genre: nederlandstalige hiphop
maatschappij: rough trade

Bouke "Ik Wil Je"
De start van 2006 is voor Bouke fantastisch verlopen. Hij heeft een contract met CNR Entertainment getekend en heeft met zijn unieke stem de Nederlandstalige single "Ik Wil Je" opgenomen. Deze single is de voorloper van het album dat in de zomer van 2006 uitkomt. Bouke is een zanger met een breed repertoire en een enorme live reputatie. Bouke's stem is uniek. Zijn fans dragen hem op handen. Een zanger aan de vooravond van een veelbelovende carrire. Een klinkende naam en een klinkende stem.
Bouke is binnenkort te zien bij TROS Muziekcafe
Bestelnummer cds: 23 216172
maatschappij: cnr ent.

TON DIJKMAN "HALVE SOUL"
Dijkman heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als vaste drummer bij Marco Borsato en inmiddels is hij Nederlands meest gevraagde sessiemuzikant met niet misselijke namen als Barry Hay, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer op zijn CV. Nu is het zijn beurt om op de voorgrond de treden en uit hij zijn passie voor Soul. De Nederlandstalige single Halve Soul is de start van een later dit jaar te lanceren zeer persoonlijk album, waarop hij zijn liefde voor Sam Cooke en The Temptations kwijt kan. Nico Brandsen en Manual Hugas (Kane), Jeroen Rietbergen (Soulvation), Ferry van Leeuwen (Marco Borsato) en Ali B draaien de rollen om en fungeren nu als sessiegast op zijn album. Een andere verrassende kant van een veelzijdig musicus!
Bestelnummer CDS: B-A39012
release: 20-02-2006
maatschappij: bertus


Danjil "Zo mooi"
Danjil is een artiest die al een tijdje bezig is en al een goede naam heeft op gebouwd binnen de Molukse gemeenschap. Binnen deze gemeenschap behoort hij in Nederland tot de top Molukse muziekanten. Danjil is componist, tekstschrijver, zanger en bespeler van vele instrumenten en is een ras artiest. Vanaf maart zal Danjil met zijn band Djanecy in verschillende theaters te zien en te horen zijn.
Check out his site http://www.danjil.nl/
Artikelnummer: 2409
Configuratie: DVD/CD-single
Genre: Nederlandse pop
Maatschappij: pitar