BRIDGE III staat op de kaart

15-03-2006 @ 17:19

Afgelopen donderdag, 17 maart, presenteerde het nieuwe Bridge III label zichzelf en de eerste 2 top alternative rockbands FUSZ en SPOONER.
Het was een volle bak in het aan de Maas gelegen Waterfront te Rotterdam, wat op zich al bijzonder is op een donderdagavond. Het publiek bestond uit een spannende mix van pers, muziekindustrie bobos, fans, die-hards en muzikanten, want ook die laatsten waren ruim vertegenwoordigd om hun demo of CD bij de Bridge III balie af te geven.
Er is maar weer eens bewezen dat echte rockmuziek nog bestaat en dat daarvoor ook een groot publiek is. Iedereen was blij verrast door de 2 mini concerten, de fantastische sfeer en het positieve rockgevoel dat werd opgeroepen
De slogan op de posters RockOnWorldWide kondigt een nieuwe periode in muziekbeleving aan.
De presentatie was tevens de start voor een intensieve promotie campagne. De aanwezige pers was zeer te spreken en vooral verbaasd over de hoge kwaliteit en professionaliteit van de bands.
Het zit er dik in dat we nog veel van BRIDGE III Records gaan horen in de nabije toekomst.
Zowel nationaal, internationaal als regionaal.
De website van het label is weliswaar nog niet online, maar de domeinnaam www.brigde3.nl is vastgelegd en binnenkort kunnen fans en genteresseerden er terecht voor het laatste nieuws.

BRIDGE III RECORDS
Postbus 170, 2740 AD Waddinxveen - Netherlands
Tel: 0182-615666 info@greennet.nl