2DVD VAN SUPERSISTER

29-03-2006 @ 10:08

Toen de legendarische Nederlandse popgroep SUPERSISTER besloot om na 28 jaar! - op een Amerikaanse uitnodiging van het ProgFestival 1999 te Los Angeles in te gaan, had men geen idee wat te ze daar te wachten zou staan.
Delegaties uit Mexico, Japan en Europa bleken, net als fans uit Seattle, Canada en New York naar LA afgereisd om het unieke concert van SUPERSISTER mee te kunnen maken. Al direkt bij het betreden van het festival podium ontving de groep een welkoms applaus wat 28 jaar leek in te willen halen : Robert Jan Stips, Sacha van Geest, Marco Vrolijk en Ron van Eck kregen een overzees carte blanche om daardoor genspireerd wie weet wel het beste SUPERSISTER-concert ooit ten beste te geven.
Door goede voorzienigheid van manager en inspirator Aad Link was een filmploeg met regisseur Marcel de Vr daar aanwezig om een documentaire rond dit geheel op te nemen, terwijl de groep naar aanleiding van deze zeer positieve ervaring besloot in Nederland dit feestje in 2000 voor de vele fans thuis niet dunnetjes, maar heel dik over te doen en daar een concert integraal te registreren, wat inderdaad later op grootse wijze in Paradiso heeft plaatsgevonden.
Na deze feestelijke reeks bleek de grote waarde van deze renie op een geheel andere en schokkende wijze, toen in de zomer 2000 Sacha van Geest plotseling overleed en daarmee plotseling een definitieve streep onder het nieuwe SUPERSISTER-avontuur werd geplaatst.
Music Products BV heeft zich er op verheugd de resulterende en inmiddels lang verwachte 2DVD uit te kunnen brengen, een geweldig monument voor een groep die altijd een unieke plek in de Nederlandse popmuziek heeft weten te behouden namens diezelfde groep geheel opgedragen aan hun dierbare vriend & fluitist Sacha.

SUPERSISTER "SWEET OK SUPERSISTER"
Release: 4 april 2006
Bestelnummer 2DVD: ACE11137

Tracklisting:
Disc 1:
01. Present from Nancy
02. Memories Are New
03. Mexico
04. A Girl Named You
05. No Tree Will Grow
06. Judy Goes On Holiday
07. Corporation Combo Boys
08. 6 Blauwe Dwergen
09. Energy (out of future)
10. Pudding en Gisteren
11. Wow The Story
12. Wow
13. She Was Naked
14. Radio
Disc 2:
Extras; Live In Los Angeles Doc. / Supersister Last Picture Show / VPRO Archive Material / Down Memory Lane / Weblinks

meer SUPERSISTER info: www.stips.net (Stips City - Supersister Tower)
(music products)