BENEFIET DUKU VOOR SURINAME

16-05-2006 @ 16:57

Global Music Entertainment, 4N en J/Entertainment leveren donderdag 25 mei op een eigenzinnige manier hun bijdrage aan het snelle herstel van de watersnoodramp in de binnenlanden van Suriname. In de vorm van een benefietfeest streven de drie organisaties er naar zoveel mogelijk geld op te halen. Verschillende mediapartners en organisaties zijn benaderd om hun steentje bij te dragen. Een keur aan artiesten, veilinggadgets en meewerkende organisaties zullen vanaf 20.00 uur in Club Outland Rotterdam een avond vol entertainment verzorgen.
De gehele opbrengst zal gestort worden op GIRO 797 van de samenwerkende hulporganisaties (SHO), tnv Doekoe voor Suriname.
Onderstaande djs en artiesten hebben toegezegd:
Chuckie, The Partysquad, The Opposites, Waxfiend, Irwan, Lucky Charmes, Tjainee-I, MBA, La Rouge en Ondrofeni.
Organisaties die steun hebben toegezegd:
Renault, F. van Lanschot Bankiers, Bizon Media, Outland, Freshcotton, Get on the Bus, Reclamemet, Urbanscene, Pfatz Promotion, Famous Agency en ML75.

De toonaangevende webshop FreshCotton.com steunt de actie met een exclusief T-shirt. Het shirt is gemaakt in samenwerking met Jrgen Raymanns merk Du-ku, dat al eerder opvallende ontwerpen via FreshCotton.com verkocht. Verder zal dj Chuckie hoogst persoonlijk met de pet rond gaan en het door hem opgehaalde bedrag verdubbelen. Dat moet je zeker zien. De voetbalvrienden van Winston Bogarde zullen een aantal persoonlijk gesigneerde kledingstukken veilen. Bogarde laat nu al weten dat er maar liefst 5 Suriprofs T-shirts onder de hamer gaan. Maar uiteraard zal ook discotheek Outland zijn locatie beschikbaar stellen en een groot gedeelte van de bar opbrengst afdragen. Daarnaast is iedereen van harte welkom de bhne te beklimmen voor een ludieke actie. Niks is te gek, zolang het maar Duku oplevert voor de slachtoffers in Suriname.
Locatie: Outland in Rotterdam
Datum: Donderdag 25 mei 2006
Deur open: 20.00 uur
Entre: 5,-, online verkoop start vrijdag 19 mei
Let wel: entre is voor een ieder (organisatie, sponsoren, pers en mediapartners) verplicht.