TRAFASSI KOMT MET SINGLE VOOR SURINAME

19-05-2006 @ 09:17

Ter gelegenheid van de 30 jarige onafhankelijkheid van Suriname in 2005 werd door Trafassiman, Edgar "Boegroe" Burgos de CD-Single, "LIED VOOR SURINAME" als promotie op de Surinaamse markt gebracht. Deze ode werd in Suriname overweldigend ontvangen en stond weken lang op #1 in de hitlijsten aldaar.
Nu in mei 2006 wordt Suriname geteisterd door zware wateroverlast vanwege de aanhoudende regenval in de binnenlanden van Suriname.
De onophoudelijke regen zorgt voor veel onbewoonbare gebieden, dus ook voor heel veel leed onder de duizenden dorpsbewoners aldaar. Vele huizen zijn al verloren gegaan en de eerste doden zijn al te betreuren. Geen drinkwater, geen kleding, geen huisvesting, alles is verloren gegaan en er worden zelfs al plaatsen in het Noorden en Paramaribo bedreigd.
Talloze hulpakties komen langzaam op gang om Suriname te helpen en Edgar "Boegroe" Burgos stond op het punt om naar Suriname te vertrekken en besloot ter plekke om zich ook in te gaan zetten voor deze watersnood in zijn geboorteland. Samen met E-Sound Music uit Weesp besloten zij het "LIED VOOR SURINAME" landelijk op de markt te brengen en de opbrengsten hiervan in overleg met een organisatie in Suriname te besteden aan direkte hulp voor noorzakelijke en doeltreffende middelen.
Edgar gaat, door zijn aanwezigheid momenteel in Suriname, maar ook in Nederland zelf, er persoonlijk voor zorgdragen dat de opbrengsten goed terecht zullen komen.
Deze CD-single zal hoogstwaarschijnlijk vanaf week 21 landelijk in de winkels liggen en zal hopelijk een bijdrage leveren aan het leed wat de natuur het mooie Suriname aandoet.

Voor informatie ten behoeve van deze hulpaktie kunt u kontakt opnemen met:
Trafassi "Lied Voor Suriname / Fom Tom Tom"
Bestelnummer: TRACD-2005-CDS-15
e-mail: info@e-sound.nl / info@e-sound-music.com / www.tryourmusic.com
Of Trafassi / Edgar "Boegroe" Burgos e-mail: trafassi@tiscali.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: