DE WOONBOOT VAN STEF EKKEL

12-07-2006 @ 11:44

Stef Ekkel heeft met zijn nieuwste single 'De Woonboot' een klassieker te pakken. De Nederlandse horeca heeft 'De Woonboot' uitgeroepen tot 'Beste levenslied van 2006'. Het levenslied gaat over Neelis en Leentje die willen trouwen, maar geen huis hebben en daarom 'Woonboot' in de Amstel kopen. Naast het origineel staat er ook een remix op van de bekende producer Goldfinger. Ook in de vakantie-oorden is 'De woonboot' op dit moment n van de grootste meezingers.

Stef Ekkel (25) is ooit doorgebroken met zijn plaat 'Op n Terrasje' die hij in 2001 heeft uitgebracht. In november 2005 bracht Berk Music het album Een koffer vol met dromenmet hierop ook het nummer 'De woonboot'. Van hier uit is 'De woonboot' een eigen leven gaan leiden met als gevolg nu uiteindelijk de single. "De woonboot" is alweer de 7de single die verschijnt van Stef Ekkel. De clip bij het nummer werd begin februari opgenomen in Amsterdam.
Naast de single is eind mei 2006 ook de DVD 'Woonboot' uitgebracht. De DVD bevat zijn videoclips en diverse opnames in Amsterdam, het Duitse Winterberg en Grand Canaria.
Stef Ekkel heeft een zeer drukke agenda en zet wekelijks meerdere malen wel ergens zijn performance neer. Hij is o.a. te zien tijdens de Nijmegen Vierdaagse op 21 juli. Verder zal hij heel juli een instore tour doen in diverse winkels van de Media Markt.
Meer info over is te vinden op www.stefekkel.nl en www.berkmusic.nl
Stef Ekkel 'De Woonboot'
Bestelnummer: CDS: BM150800
Berk Music
Release: 11-07-06
www.berkmusic.nl