Eerste editie Demopanel Fantasio Amsterdam

18-10-2006 @ 18:46

Op woensdag 8 november 2006 start het Nationaal Pop Instituut met een nieuwe serie speciaal voor muzikanten: Demopanel Fantasio. In zaal Fantasio Amsterdam zal een panel van professionals uit de muziekindustrie - een journalist, A&R-manager en programmeur/boeker - niet alleen demos beoordelen maar ook tips geven over opbouw, arrangementen, presentatie van de demo en zelfs de website van de acts. Dus is het ook leerzaam en interessant op het moment dat de demo van een andere act wordt gesproken.
Demopanel Fantasio begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De panelleden proberen elke meegebrachte demo (op cd, cd-r, mp3) te bespreken, maar van tevoren aangemelde demos komen als eerste aan bod. Aanmelden kan per mail: info@npi.nl (zet in het onderwerpveld demopanel en vermeld in de e-mail de band- of artiestnaam, website-adres en het aantal personen dat aanwezig zal zijn) of telefonisch (020 428 42 88). Het panel verwacht dat van elke act minimaal n persoon aanwezig is, meer personen zijn natuurlijk van harte welkom.
In het demopanel van 8 november zitten Rob van Leeuwen (Kindamuzik), Gert Verbeek (FRET), Flip van der Ende (Double 2) en Koos van Os (Loud Noise).
Zaal Fantasio zit in het pand van het Nationaal Pop Instituut aan de Prins Hendrikkade 142 te Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station.
Meer informatie is te vinden op www.popinstituut.nl