Biedt op de 3FM Serious Request veiling

07-12-2006 @ 09:51

Bied op de 3FM Serious Request veiling en leer het mixen van de master Dave Clarke geeft dj masterclass voor Serious Request

Voor degene die regelmatig met open mond voor de dj booth toekijken en zich afvragen hoe de techno-meester Dave Clarke zijn set mixt en opbouwt, staat er iets bijzonder te gebeuren: voor 3FM Serious Request (Glazen Huis op de Neude) biedt Dave zijn kennis over het mixen en dj-en op de veiling aan. Een klein groepje hoogste bieders krijgen op dinsdagavond 19 december les van de meester in een exclusieve setting.
Voor de derde achtereenvolgende keer sluiten drie 3FM dj’s zich de zes dagen voor kerstmis op in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht. Ze eten niet en maken Serious Radio om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie van dit jaar draait om de landmijnenproblematiek in de wereld.
Een onderdeel van de actie is de speciale Serious Request veiling waarop bijzondere items aangeboden worden. Dit varieert van gesigneerde t-shirts tot intieme huiskamerconcerten en bijzondere masterclasses.
Dave Clarke zet zich in voor de actie door het aanbieden van een masterclass  ‘mixing by Dave Clarke’ op de veiling. De hoogste bieders kunnen het mixen en dj-en leren van de master, op dinsdagavond 19 december, tussen 18.00-20.00 uur, ergens in Amsterdam.
Maandag 18 december wordt het startshot gegeven voor de actie op 3FM en om 16.00 uur die dag wordt de veiling geopend, alwaar het bieden kan beginnen!
Check voor meer info: http://www.3fm.nl en http://www.3fm.nl/veiling (veiling open op 18 dec, vanaf 16 uur)