Mai Tai neemt carnavalskraker op met Johan Vlemmix na verlies weddenschap

31-01-2007 @ 09:32

Johan Vlemmix heeft in honderden tv-programma's gefigureerd. Quiz-programma's, soaps (bij Baantjer rende hij als technisch figurant af en toe door het beeld om vingerafdrukken te nemen), actualiteitenprogramma's, Showtime, noem maar op. Vlemmix haalde meerdere malen het NOS-journaal. Tien radiostations zenden wekelijks zijn column uit en hij is zelfs bij het Amerikaanse tv-station CNN te zien geweest.

1e weddenschap van Johan.. verloren
Enige tijd geleden was hij te gast bij de TV Kapper. Johan had een weddenschap verloren over het bekendmaken van de verlovingsdatum van Maxima en Willem Alexander. Als gevolg daarvan moest hij zijn haar oranje laten verven. Daarbij werd hij midden op straat gezet en wie wilde, mocht hem met eieren bekogelen.

2e weddenschap van Johan.... verloren
Na een verloren weddenschap met Radio 538 heeft Johan woord gehouden en helemaal alleen een voetreis naar Rome ondernomen. De voetreis van ruim 2160 km heeft ruim twee maanden geduurd.
Johan heeft de reis in zijn geheel uitgelopen!!
Op 23 oktober 2002 in de middag arriveerde Johan te voet vanuit Nederland op het Sint Pietersplein in Rome.

3e weddenschap van Johan.. gewonnen
Mai Tai en Johan Vlemmix zijn al enige tijd bekenden van elkaar. Zij zijn elkaar dan ook vaak tegen het lijf gelopen tijdens optredens. Het waren dan ook de grappen die de overhand namen. Vlemmix werd menig keer flink voor de gek gehouden door de meiden van Mai Tai. Dit alles om zijn verloren weddenschappen, en alles wat hierop volgde.
Johan gaf aan een groot geheim te hebben wat niet geloofwaardig geacht werd door de meiden. Zij beloofden echter een "carnavalsnummer" met hem op te nemen, als het onwaarschijnlijke toch waar zou zijn.
Tot grote verbazing van Mai Tai kreeg Johan zijn gelijk en won dan ook voor het eerst een weddenschap. Hetgeen waar het over gaat wordt 2 februari door Johan bekend gemaakt.
Johan "totaal verblijd en trots", onmiddellijk de meiden benaderd om zijn overwinning in te wrijven en op het hart te drukken dat er nog een afspraak stond. "Jullie moeten je aan je woord houden "waren dan de woorden van Vlemmix. Met als gevolg....
Waren de dames van Mai Tai genoodzaakt om vanuit Duitsland over te komen en op stel en sprong de studio in te duiken. Maandag 29 januari is dan ook volgens afspraak de release van de nieuwe single "vrouwelijke intuïtie".
Al met al is Mai Tai een goede verliezer en gunt Johan zijn overwinning.
"We vinden hem een kanjer" Sterker nog.. het is nog een leuk liedje geworden ook..aldus de dames van Mai Tai.
Het is een grappige combinatie geworden tussen de "Vlemmix stijl" en de oude "Mai Tai sound". aldus het management.
Vanaf dinsdag 30 januari is "vrouwelijke intuïtie" te bestellen in de winkels en te downloaden via http://www.legaldownload.net/dotNet/artist.php?artist_id=4761