MADE trapt af op zaterdag 10 maart in Markt 15 Schagen

21-02-2007 @ 20:49

 Stijlvol, warm en modern. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van MADE. Deze feesten onderscheiden zich door de aankleding, muziekkeuze en aandacht voor lokale DJ-helden. Made richt op de liefhebber van mainstream house, elektro en coole grooves.
Made reist de komende maanden langs verschillende clubs in Nederland. De eerste editie wordt op zaterdag 10 maart gehouden in het prachtige Markt 15 te Schagen. Made is een initiatief van DJ's Rob Boskamp, Good Old Dave en Mennow. Zij hebben elke aflevering een wisselende top-DJ te gast. In Schagen is dat DJ Marcella. De naam van het feest refereert aan de plaats waarin het gehouden wordt. Zo heeft de eerste avond 'Made in Schagen'. Het tweede feest staat op vrijdag 20 april gepland in Hi-Lite in Schaijk en draagt de naam 'Made in Schaijk'.
DJ Rob Boskamp verdiende zijn sporen met gigs in vele, grote landelijke clubs en festivals, op de radio en met residenties in de Club, de Odeon, de Opium in Amsterdam, de Jackies in Rotterdam en de onlangs geopende Le Noir te Utrecht. Good Old Dave is vaak te vinden achter de decks in o.a. de Lichtfabriek Haarlem en Markt15. Mennow dankt zijn bekendheid vooral aan de draaibeurten die hij in het Meterhuis in Haarlem en de Hi-Lite in Schaijk had. Met het nieuwe concept Made willen zij een stijlvol feest neerzetten dat zich richt op een modern publiek dat op zoek is naar diepgang.
Kaarten voor deze eerste editie van Made zijn in de voorverkoop te krijgen voor 7 Euro bij Markt 15 in Schagen of via e-mail te reserveren op info@youmadeit.nl. Op de avond zelf zijn de kaarten - indien niet uitverkocht - ook verkrijgbaar aan de deur.
Made in Schagen start om 22.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.youmadeit.nl.