NIEUW ALBUM BON JOVI, GETITELD 'LOST HIGHWAY' UIT OP 8 JUNI

16-04-2007 @ 13:12

Eerste single ‘(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY’
Na het enorme succes van het multi-platina album ‘Have A Nice Day’ en de gelijknamige wereldtournee heeft Bon Jovi de afgelopen maanden in alle rust gewerkt aan hun nieuwe album. Voor ‘Lost Highway’, dat op 8 juni via Universal Music uit komt, trok de band zich terug in een studio in Nashville waar ze de ruimte kregen om een nieuwe artistieke weg in te slaan. “Artistic freedom is what made this record possible,” aldus Jon Bon Jovi. “Musical freedom to explore—and emotional freedom to express what was in our hearts.
De eerste single is de ballad (You Want To) Make A Memory’, uit op 25 mei. Bon Jovi gaat hiermee terug naar het ‘kleine liedje’, de pop-rock song met een rustige, mooie opbouw. ‘(You Want To) Make A Memory’ is dinsdag 17 april voor het eerst op de radio te horen. Voor ‘Lost Highway’ werkte Bon Jovi samen met topproducers Dann Huff (Keith Urban, Rascal Flatts) en John Shanks die ook betrokken was bij het album ‘Have A Nice Day’ en produkties verzorgde voor o.a. Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Chris Isaak en anderen.
Op 24 juni heeft Bon Jovi de eer om als eerste band te spelen in het nieuwe O2 Arena in Londen, Engeland. Bon Jovi heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en speelde meer dan 2,500 concerten in 50 landen voor 32 miljoen fans.
(universal music)