GENTLEMAN & THE FAR EAST BAND IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

18-04-2007 @ 20:42

Woensdag 28 november geeft de reggae zanger Gentleman met zijn Far East Band een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit concert maakt deel uit van zijn Europese ‘Another Intensity’ 2007 tournee. De voorverkoop voor dit concert begint zaterdag 21 april 2007.
Gentleman is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste Europese reggae sterren. Hij wordt als Tillman Otto geboren in Keulen, maar woont afwisselend in Duitsland en Jamaica waar hij ook de Jamaicaanse Creoolse taal Patios leert spreken. Zijn muziek is een mix van roots, ragga en toasting.
Zijn laatste album ‘Confidence’, opvolger van zijn debuut ‘Journey To Jah’,  kwam in 2004 direct binnen op #1 in de Duitse album charts. Gentleman heeft niet alleen succes in de Duitstalige gebieden, hij krijgt veel respect van alle Jamaicaanse artiesten. Zo werkte hij samen met o.a. Morgan Heritage, Tony Rebel, Marcia Griffith, Cocoa Tea, Anthony B, Barrington Levy en Capleton. Live was Gentleman te zien op Two Sevens Splash, Lowlands en vorig jaar het Mundial festival. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album ‘Another Intensity’.

Gentleman & the Far East Band
+support
Woensdag 28 november
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur