HERMAN FINKERS TERUG IN HET THEATER!

24-04-2007 @ 09:20

Afgelopen week is cabaretier Herman Finkers 'uit de kast gekomen'. In theater De Voorveghter in Hardenberg gaf hij de eerste inspeelvoorstelling van zijn nieuwe programma Na de pauze. Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Finkers (in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag) zijn laatste voorstelling gaf.
Het publiek in Hardenberg was uitgenodigd voor een 'blind date' en was niet op de hoogte van wie er voor hen zou optreden. Na afloop van de voorstelling, zo stelde Herman het zich voor, 'ga ik met een biertje aan de bar zitten en ga ik bedenken of ik er mee verder ga of niet'. Het is geen biertje maar champagne geworden: Herman Finkers komt weer terug in het theater met een nieuw programma. De voorstellingen voor het nieuwe seizoen worden momenteel ingepland en worden over een aantal weken bekend gemaakt.
De perspremière staat al wel vast: op donderdag 25 oktober in de Schouwburg in Nijmegen. De kaartverkoop in Nijmegen start op 8 mei 2007. De speellijst wordt zo spoedig mogelijk op www.finkers.nl gepubliceerd, inclusief de startdata voor de kaartverkoop per theater.

Momenteel is de 7DVD box van Herman Finkers "Tot Nu Toe" verkrijgbaar via cnr entertainment
Bestelnummer 7DVD: 211339 24 (cnr ent.)