Benjamin Bates volgt Tiësto op met anthem van Dance4Life

08-05-2007 @ 16:00

De single On My Feet (This World Needs More…) van Benjamin Bates is hèt 2007 anthem van Dance4Life. Daarmee volgt treedt hij in de voetsporen van Tiësto & Maxi Jazz die vorig jaar samen de 2e positie in de Nederlandse hitlijsten bereikte met de single ‘Dance4Life.
Met On My Feet (This World Needs More…) is een single met een zeer hoog ‘feel good’ gehalte en met een bijpassende tekst staat deze single precies voor de boodschap die Dance4Life uitdraagt.
Daarnaast is het niet een heel verrassende keuze dat Dance4Life, Benjamin Bates gestrikt heeft om een vervolg te geven aan de succesvolle Dance4Life single van vorig jaar. Vanaf het eerste moment is Benjamin Bates altijd een trouw aanhanger geweest en werkte belangeloos mee aan verschillende Dance4Life evenementen.
Wessel van Eeden van Dance4Life was direct verkocht bij het horen van de single: ‘’De energie en positiviteit van dit nummer passen naadloos bij het gevoel dat wij met Dance4Life willen uitstralen!’’
Door zijn jarenlange steun en het feit dat zijn single On My Feet (This World Needs More…) gekozen is als 2007 anthem van Dance4Life, is Benjamin Bates benoemd tot officieel ambassadeur van Dance4Life.
De clip zal vrijdag 11 mei in première gaan op TMF bij Miljuschka tijdens Re:Action, waar Benjamin Bates te gast zal zijn. Ook zal hij vrijdag 18 mei te gast zijn in de show van Giel Beelen op 3FM.
De opbrengst van de single gaat naar Dance4Life die hiermee aidsprojecten van STOP AIDS NOW! ondersteunt
De single wordt uitgebracht door Be Yourself Music en is vanaf vrijdag 11 mei overal verkrijgbaar op cd en als download.
www.dance4life.nl                    
www.benjaminbates.nl