NIEUWE SINGLE 3JS “NET ALSOF”

22-05-2007 @ 15:36

Op 1 juni zal de tweede single ”Net Alsof” van de nieuwe Nederlandse act 3js verschijnen. Hun debuutsingle “Kom” is goed ontvangen en piekte in de Mega Top 100 op de 24ste plaats. Wellicht nog relevanter is de enorme media-aandacht die het trio rond de release van “Kom” kreeg, met een televisiedebuut bij Paul de Leeuw en airplaysteun op diverse landelijke en regionale zenders tot een fors artikel in de Telegraaf. Een simpele video-opname van een akoestische uitvoering van “Kom” ten slotte trok tot nu toe op You Tube een dikke 25.000 views. Kortom, een solide basis voor de opvolger “Net Alsof” is gelegd.
Op de uiteraard weer zelfgeschreven, gespeelde en geproduceerde single “Net Alsof” staan 4 tracks waarvan er 3 akoestisch zijn opgenomen in de nieuwe Votown Studio’s in thuishaven Volendam. Opvallend hierbij is de gastrol van dorpsgenote Martine Bond als zangeres op het schitterende “Mijlenver”.
Wat optredens betreft gaat het met de groep inmiddels boven verwachting. Er staan al meer dan 150 boekingen voor 2007 en het einde is nog niet in zicht. Een album volgt naar verwachting later deze zomer. Tot die tijd is er alle ruimte voor “Net Alsof”.
www.3js.nl