FERRY CORSTEN Passport: United States of America

07-06-2007 @ 20:52

Ferry Corsten, de man die in feite geen introductie meer nodig heeft, kwam in 2005 al met de succesvolle compilatie release ‘Passport Kingdom of the Netherlands’. Na zijn afgelopen tour door Amerika besloot hij wederom een ‘Passport te compileren, uiteraard onder de toepasselijke naam: Ferry Corsten Passport United States of America.
Op deze ‘Passport’ vind je een compilatie van enkel en alleen de beste platen. Niet alleen Ferry zelf laat hierop een lekker staaltje trance horen, ook onder andere Wippenberg – Promisedland (Nic Chagall Remix), Marc Marberg with Kyau & Albert - Megashira en Lemon & Einar K – Hope, komen voorbij.
Een leuk extraatje bij dit album is de DVD met ‘behind the scenes’ materiaal; opgenomen tijdens zijn Road To Voodoo Tour in (hoe kan het ook anders) Amerika. Deze opnames nemen je mee vanaf het moment dat Ferry in het vliegtuig stapt, via beelden van spectaculaire optredens tot aan het moment dat hij weer terugvliegt naar zijn thuisbasis.
Naast deze nieuwe toevoeging aan Ferry’s discography, is deze top DJ regelmatig te vinden in Engeland, waar hij op handen wordt gedragen. Ook zijn #6 notering in de DJ Mag Top 100 bewijst dat Ferry’s ster nog altijd alleen maar rijzende is!
Maar ook in ons eigen kikkerlandje krijgen we maar geen genoeg van deze man. Deze zomer zal hij onder andere te horen en te zien zijn op Dance Valley en Nature One.

Voor meer informatie check: www.ferrycorsten.com