Nieuwe Single FRANK GALAN 'Casanova'

28-06-2007 @ 10:29

Met zijn nieuwe zomerse single ‘Era el más grande Casanova’, op Smaragd Music label, een platencontract in Duitsland en optredens over de hele wereld maakt Frank Galan anno 2007 opnieuw furore! Met diverse hit- en nummer één noteringen heeft hij zijn muzikale kwaliteiten de afgelopen 12 jaar aan de wereld getoond en zijn sporen in de muziekwereld ruimschots verdiend. Na zijn succesvolle toer door Duitsland en reallife soap is het de hoogste tijd voor de lancering van zijn nieuwe single.
De nieuwe single 'Casanova’ is een vrolijk en zomers nummer (met Spaanse invloeden). De kracht van Frank is de combinatie van zijn warme uitstraling en stem, zijn romantische nummers en professionele performance. Al meer dan 12 jaar is Frank Galan (internationaal) succesvol actief in de muziekwereld. Na verschillende hitnoteringen, het uitbrengen van CD’s in meerdere talen, zijn optredens over de hele wereld en het zelf schrijven van nummers is Frank klaar voor de toekomst! Ook in 2007 zal Frank zich met zijn diversiteit aan liedjes onderscheiden en zijn eigen sound en performance weten te creëren. De nieuwe single ‘era el más grande Casanova (inclusief de Nederlandse versie ‘Hij was de grootste Casanova’) is vanaf nu overal verkrijgbaar.
Anno 2007 is het Frank gelukt om in vijf landen muzikaal actief te zijn. Dit voorjaar heeft Frank onderdeel uitgemaakt van een Duitstalige show. Maar liefst 82 keer toerde de show vol topartiesten door Duitsland. Met toezeggingen voor optredens in de show van volgend jaar en een driejarig platencontract wordt er ook bij onze oosterburen flink aan de weg getimmerd.
Met zijn vertolking van Julio Iglesias in de Soundmixshow zette Frank in 1994 zijn eerste stap in de muziekbusiness. Het publiek viel voor hem en dit stimuleerde Frank zijn eerste single ‘El Bandido’ op te nemen. Een nieuw concept werd geboren. Nederlandse muziek overgoten met Spaanse invloeden: een regelrechte hit! Toen Frank in 1997 een duet opnam met Sandra Kim en dit resulteerde in een nummer één notering in alle Belgische hitlijsten was zijn naam definitief gevestigd.        
Meer informatie: www.FrankGalan.be