NIEUW NEDERLANDS TALENT: Pitchlight

28-06-2007 @ 10:59

Sinds 2 jaar zingt Diana Olierook bij de Nederlandse band Pitchlight. Een ontzettend leuke 13-mans Soul- en Popband. Op 15 september organiseren ze het benefietconcert ‘PITCHLIGHT AND FRIENDS 2007’. Pitchlight wil Limburgse culturele verenigingen een hart onder de riem steken door de opbrengst aan de verenigingen toe te kennen.
Om er echt iets speciaals van te maken hebben ze de Stadsschouwburg van Sittard gecontracteerd. Diverse gastartiesten willen de glorieuze avond meevieren en zullen ook op het toneel verschijnen. Artiesten die onder andere meedoen zijn: Beppie Kraft, Guido Frissen (Schintaler), Guus Smeets en Mo Jones. Maar ook onze Valkenburgse helden Roel Imfeld en Rik Prinsen (Sjluuk en Co) zullen op deze avond niet ontbreken. Zie voor een compleet overzicht en meer informatie http://www.pitchlight.com/plfriends.asp.
De kaarten voor Pitchlight and Friends op 15-09-2007 zijn verkrijgbaar op de volgende manier:
Groepsverkoop: €   7,50 (> 20 personen)
Voorverkoop: € 10,00
Kassaverkoop: € 12,50
Om de 1e of 2e optie te kiezen ga je naar www.uitbalie.nl , waar ze besteld kunnen worden. Of ga je vooraf naar de kassa van de Stadsschouwburg te Sittard. Pitchlight heeft er enorm veel zin in, maar ze kunnen uiteraard niet zonder support van het publiek. Dus haal die kaarten en zegt het voort!!!!!!!
Hopelijk allemaal tot 15 september!!!
Kijk voor meerdere informatie op www.pitchlight.com