Transformerend speelgoed weer hot dankzij Hollywood blockbuster

04-07-2007 @ 21:04

Transformers hype terug na 20 jaar!
De Transformers zijn terug! De transformerende robots die in de jaren '80 dankzij een animatieserie een cultstatus verkregen, zijn dankzij de nieuwste Hollywood miljoenenproductie van Steven Spielberg weer helemaal hot. Behalve de film verovert vanaf 4 juli 2007 ook de nieuwste lading Transformers-speelgoed Nederland.
Het is voor het eerst dat de succesvolle jaren '80 animatie tv-serie over robots, die zich in allerlei voertuigen kunnen transformeren, een live action bioscoopversie krijgt.
In de film vallen vijandige Decepticons onder leiding van de gevreesde Megatron aarde aan. Het is aan de goedaardige Autobots, onder leiding van Optimus Prime, om aarde en haar bewoners te beschermen tegen deze invasie.
Deze miljoenenproductie is vanaf woensdag 4 juli, in de bioscoop te zien.
Transformers was in de jaren '80 extreem populair bij zowel tv-kijkers als verzamelaars van speelgoed en collectibles. Verschillende destijds uitgekomen speelgoedfiguren van de Transformers zijn inmiddels honderden euro's waard. Ook de afleveringen van de tv-serie worden gretig op DVD door allerlei twintigers en dertigers, die de serie vroeger op tv volgden, bekeken.
Met de komst van de bioscoopfilm is ook nieuwe Transformers-merchandise op de markt verschenen. Allerlei in de film te zien zijnde Transformers waaronder Optimus Prime, Megatron, Bumblebee en Starscream zijn op schaal en volledig transformerend in auto's en vliegtuigen te koop bij de betere speelgoedzaak en filmmerchandise specialisten zoals de Acme Moviestore.
Acme Moviestore en haar online webwinkel Acme Online Mega Store zijn gespecialiseerd in het aanbieden van film-, muziek-, game- strip-, sport- en entertainment gerelateerde verzamelproducten. Naast de online shop, bestaat de Acme Moviestore franchise uit verschillende fysieke winkels gevestigd door heel Nederland en verschillende zogenaamde white label partners en wederverkopers die de Acme Moviestore producten doorverkopen. Dit gebeurt zowel via het internet als in videotheken, gamestores en giftshops.

Meer informatie over Acme Moviestore is te vinden via: www.acmemoviestore.com
Meer informatie over Transformers is te vinden via: www.transformersmovie.com

Deel dit artikel op: