Hyves vrienden nu mobiel online met Nimbuzz

31-07-2007 @ 10:49

Hyves vrienden kunnen gratis met elkaar mobiel chatten door gebruik te maken van Nimbuzz, zien welke vrienden er online zijn en Hyves krabbels real-time zien verschijnen.
Nimbuzz biedt vanaf 30 juli 2007 de functionaliteit om Hyves vrienden toe te voegen aan de Nimbuzz contactlijst. Met Nimbuzz was het al mogelijk om gratis mobiel te chatten met MSN, Skype, Google Talk, Yahoo en AIM contacten.
Hyves heeft  onlangs een mobiele website gelanceerd. Daarmee is het mogelijk om Hyves profielen en krabbels te bekijken van andere Hyvers. Via deze mobiele website is het alleen niet mogelijk om te kwekken (chatten voor Hyvers) of te zien welke van de Hyves vrienden online zijn. Nimbuzz biedt deze functionaliteiten wel. Hyves vrienden kunnen nu met elkaar in contact blijven zonder zelf ingelogd te zijn op een pc.
Door de gratis Nimbuzz software te downloaden op de mobiele telefoon is het mogelijk om te zien welke Hyves vrienden online zijn. Hyves vrienden kunnen gratis mobiel chatten en krabbels verschijnen op de mobiel zodra deze worden achtergelaten op de Hyves pagina. Nimbuzz verwacht dezelfde functionaliteiten ook op korte termijn te kunnen bieden voor Facebook en MySpace.
Nimbuzz is de mobiele telecommunicatiedienst van het Nederlandse ICT bedrijf Nimbuzz B.V. te Capelle aan den IJssel. Met Nimbuzz kan men gratis chatten en tekstberichten versturen via de mobiel en internationaal bellen tegen lokaal tarief.  
De Nimbuzz software is geschikt voor elke mobiele telefoon met internettoegang en is te downloaden via de website: get.nimbuzz.com (via mobiel) of www.nimbuzz.com (via pc). Nimbuzz heeft uiteraard ook een Hyve: nimbuzz.hyves.nl!