Rockband MAROEN bijna naakt voor 3FM Stenders Eetvermaak

31-07-2007 @ 17:22

Stoere rockers in roze lingerie in hartje Amsterdam
De Haagse rockband MAROEN heeft in roze lingerie in hartje Amsterdam in een winkeletalage geposeerd. De vertoning zorgde voor een grote opstopping in de Kalverstraat. De politie moest er zelfs aan te pas komen om de verzamelde menigte uit elkaar te drijven.
De stunt van MAROEN is onderdeel van het 3FM programma 'Eetvermaak' van radio dj Rob Stenders. Hierin moet een opkomende artiest of band in vier dagen vier opdrachten uitvoeren waarmee airplay op 3FM te verdienen valt.
De eerste opdracht bestond uit het poseren in roze lingerie in een etalage in de drukke Amsterdamse Kalverstraat. Het was de bedoeling om in sexy roze mannenondergoed winkelende dames op straat te interesseren voor de nieuwste collectie. Toen bleek dat de winkel, waar geposeerd moest worden, geen roze mannen lingerie had, trokken de bandleden roze damesondergoed aan en verschenen als levende paspoppen in de etalage.
De stunt veroorzaakte veel bekijks van het winkelend publiek. Al snel was de menigte zo groot dat zelfs de politie er aan te pas moest komen om de verzamelde kijkers uit elkaar te drijven.
De stunt was daarmee in ieder geval geslaagd. Vandaag volgde op 3FM bij Rob Stenders 'Eetvermaak' de tweede opdracht waarin men in het Hilversumse winkelcentrum hilferthof optrad. Meer informatie over MAROEN is te vinden op: www.maroen.com
Meer informatie over 3FM en Rob Stenders 'Eetvermaak' is te vinden op: www.3fm.nl