RENE FROGER MET JUBILEUMSHOW IN AHOY' 14 en 15 december 2007

14-09-2007 @ 21:55

Vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2007 keert René Froger terug in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy’. Met de show ‘René Froger live in Ahoy’ 2007’ blikt hij terug op 20 Jaar René Froger, zijn allergrootste hits van toen en kijkt hij vooruit naar zijn Nederlandstalige avontuur van nu. Een avond lang zingen en swingen. Een onvergetelijk muzikaal en visueel showspektakel dat zijn weerga niet kent, een absolute ‘must see’ voor de fans en liefhebbers van show en entertainment. Een speciaal samengesteld orkest, zijn vertrouwde Frogettes en vele dansers begeleiden niet alleen René Froger maar ook diverse speciale gasten die in het kader van Dommelsch Dubbel Dutch als verrassingsact zullen optreden. De komende weken wordt bekend gemaakt welke artiesten met René op het Ahoy’ podium zullen staan.
Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat René met het nummer ‘Winter in America’ zijn opwachting maakte in het programma van Adam Curry. Het optreden betekende zijn definitieve doorbraak en eerste grote hit. Met het nummer ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ beheerste hij vervolgens maanden de hitlijsten. Vanaf dat moment rijst René’s ster razendsnel. Hij scoort hit na hit, 23 stuks binnen 10 jaar, en vestigt zich in de top van de Nederlandse showbizz. Met Engelstalige partynummers en gevoelige ballades weet hij jarenlang het grote publiek te boeien. Zijn concerten groeien uit tot megaspektakels en vele malen staat hij in de Rotterdamse Ahoy’ en weet hij als eerste Nederlandse artiest een voetbalstadion, de Rotterdamse Kuip, tot drie maal toe te vullen met zijn concerten.
Na zijn vier stadionconcerten in de Amsterdam ArenA in 2004 richt René zich enkele jaren volledig op het theater en het uiterst succesvolle Toppers in Concert met zijn collega’s Gerard Joling en Gordon. Intussen werkt hij hard aan een nieuwe muzikaal avontuur waarvan als voorloper op 24 september a.s. zijn nieuwe Nederlandstalige single ‘Doe Maar Gewoon’ verschijnt. En dan nu, na zijn succesvolle ‘Show of the Year’ concerten in 2001 en 2002, terug in Ahoy’.
Het beste van 20 Jaar René Froger, 14 & 15 december in concert in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy’.

http://www.renefroger.nl/