CHRIS REA IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

03-10-2007 @ 17:33

Na een korte absentie keert Chris Rea terug op het podium. Op zaterdag 2 februari 2008 geeft de Engelse zanger/gitarist met zijn nieuwe band The Fabulous Hofner Blue Notes een concert in de Heineken Music Hall.
Chris Rea is één van de grootste artiesten die Groot-Brittannië ooit voortbracht. Hij verkocht wereldwijd 30 miljoen albums en scoorde hits als ‘Josephine’, ‘On the beach’ en ‘Driving Home For Christmas’. Hoewel zijn gezondheid hem parten speelt en Rea eerder zijn vaarwel aankondigde, lukt het toch niet om helemaal afscheid te nemen van het touren en zijn publiek. “I love being on tour. That’s the best job in the world, if only I had a different body,” aldus Chris Rea. “My state of health can deteriorate any moment, however, which is why I simply had to find a different way of working.
Met The Fabulous Hofner Blue Notes brengt Rea een mix van blues georiënteerde instrumentale nummers, nieuwe songs en uiteraard de grote Chris Rea hits. Een album van dit quintet, dat verder bestaat uit Robert Ahwai (gitaar), Neil Drinkwater (keyboards), Colin Hodgkinson (bass) en Martin Ditcham (drums) staat gepland voor december. Chris Rea gaf voor het laatst een concert in Nederland in 2006.
Donderdag 4 oktober om 18.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 5 oktober 18.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van Chris Rea te bestellen via www.livenation.nl.

CHRIS REA presents The Fabulous Hoffner Blue Notes
Zaterdag 2 februari 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.