DVD Conny Vandenbos: door velen met spanning verwachte 2DVD-release.

08-10-2007 @ 17:17

Conny Vandenbos 2DVD: Een werkelijk prachtig beelddocument met naast een keur aan onvergetelijke liedjes ook een groot aantal extra's, zoals een live-optreden in het Betty Asfalt complex te Amsterdam en een reportage over de uitreiking van de aan haar toegekende Koninklijke onderscheiding. Ruim drie uur veel luister- en kijkplezier, niet alleen voor de doorgewinterde fan maar zeker ook voor de liefhebber van het Nederlandse lied en Franse chansons.
Ter promotie vindt op zondag 2 december in de Meervaart in Amsterdam een grootse hommage aan Conny Vandenbos plaats. Diverse artiesten die met haar hebben gewerkt en/of haar liedjes op hun repertoire hebben staan, maken een keuze uit Conny's uitgebreide oeuvre of vertellen over de samenwerking met Conny. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de DVD Conny Vandenbos, die alle artiesten na afloop van hun optreden krijgen. De volgende artiesten werken mee aan dit uniek concert: BENNY NEYMAN, MYLÈNE D’ANJOU, GREGOR BAK, MYLOU FRENCKEN, SASKIA & SERGE, WIM RIJKEN, JAN-SIMON MINKEMA en NIELS HERMES (TEN SHARP).

Tracklisting 2DVD:
DVD1:
Zachtjes (met het Metropole orkest)/ Jij en ik/ Waarom/ Raak me niet aan/ 't Is genoeg (met het Metropole orkest)/ J'attendrai/ Milord/ In Den Haag is een laan/ Sjakie van de hoek/ Drie zomers lang/ Oh, wat een dag/ Ome Arie/ Liefde is/ Over liefde en Lieve schat (met het Metropole orkest)/ Plek om lief te hebben (met het Metropole orkest)/ Voor nu en altijd/ Don’t leave tonight/ Vrij als een vogel/ Allener dan alleen/ Je gaat er uit (met Willem Ruis)/ Zevende hemel/ Hommage aan Edith Piaf (met het Metropole orkest)/ Zo was het toen (met Carry Tefsen)/ Franse medley: Il est cinq heures, Paris s'éveille, La vie en Rose, Nathalie, De kat van ome Willem, Les Champs-Elysées/ Zou ik het weer zo doen/ Vakantiekolder/ Wat ben ik blij dat er liefde bestaat/ Een roosje, m’n Roosje/ Wie weet wat liefde is? (met Wim Rijken)/ Stapelgek op jou (met Wim Rijken)/ Lege kamer/ Weet je wat we doen/ 't Is genoeg (met het Metropole orkest)/ Zin van mijn leven.
DVD 2: EXTRA
Conny Vandenbos Medley: Weet je wat we doen, Ome Arie, Drie zomers lang, Sjakie van de hoek, Een roosje, m’n Roosje/ Reportage Koninklijke onderscheiding/ Conny Vandenbos in 'Mens' (presentatie Annemiek Schrijver)/ Live in 'Het Betty Asfalt complex', Amsterdam: Zou ik het weer zo doen, Hij was pas achttien, In Den Haag is een laan, Zin van mijn leven, Een roosje, m'n Roosje, Hommage aan Edith Piaf: Milord, La Vie en rose, Hymne à l'amour, Non, je ne regrette rien/ Ik ben gelukkig zonder jou (inclusief fotocollage Conny Vandenbos/ Paleis met gouden muren.

bestelnummer 2DVD: ACE 10507
www.music-products.nl
(music products)